Η Οργανωτική Επιτροπή σας προσκαλεί στους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης – Historic Run 2017.

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός σε συνεργασία με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ, τον Σύλλογο Αθλουμένων Φίλων του Άλσους Νέας Σμύρνης (ΣΑΦΑΝΣ), το Τμήμα Νεότητας Νέας Σμύρνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕEΣ) και υπό την Αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του ΣΕΟ, διοργανώνει και προσκαλεί:

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017, στους 3ους Αγώνες Ιστορικής Μνήμης» με τον τίτλο:“ Nea Smyrni Historic Run”. 

Ο αγώνας θα αποτελέσει το τελευταίο event των «Ιωνικών Γιορτών», στοχεύοντας να είναι ο αθλητισμός, αυτός που θα σημάνει τη λήξη του μεγαλύτερου πολιτιστικού φεστιβάλ της Αττικής.

Η ώρα εκκίνησης των αγώνων προγραμματίζεται για τις 09:00, στις 8/10/17.

Πιό συγκεκριμένα:

Αγώνας Δρόμου 10 χλμ: Εκκίνηση στις 09:00, από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου- Πλατεία Νέας Σμύρνης, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αγώνας Δρόμου 5 χλμ: Εκκίνηση στις 10:45, από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου- Πλατεία Νέας Σμύρνης, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ: Εκκίνηση στις 11:45 μαθητές/τριες Δημοτικών Σχολείων & στις 12:15 Γενική κατηγορία – ΑΜΕΑ, από το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου- Πλατεία Νέας Σμύρνης, επί της Λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Για online δηλώσεις συμμετοχής δρομέων επισκεφθείτε: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/eggrafi/online-eggrafi

Για online δηλώσεις συμμετοχής εθελοντών επισκεφθείτε: http://www.neasmirnihistoricrun.gr/site/index.php/agones/ehtelodismos

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέας Σμύρνης στα τηλέφωνα: 210 9310408 και 2132025922 & 924-Emai: [email protected] και από τον δικτυακό τόπο της Διοργάνωσης: www.neasmirnihistoricrun.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here