20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο μπασκετικός Μίλωνας (pics)

Η ομάδα του Μίλωνα ξεκίνησε δυναμικά τις προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου με τον στόχο φέτος να είναι η άνοδος στη Β εθνική έπειτα και από τις εντυπωσιακές μεταγραφές.

Το “συγκρότημα” του πολύπειρου coach Νίκου Καραγιάννη ξεκίνησε τις προπονήσεις του και “πάτησε” τόσο παρκέ, όσο και “χορτάρι”, καθώς μετά και την πρώτη προπόνηση στο κλειστό “Κροίσος Πέρσης”, ξεκίνησε και τα τρεξίματα στο στίβο.

Ο Μίλωνας θα συνεχίσει και με διπλές προπονήσεις τις ερχόμενες ημέρες, ενώ αναμένονται και κάποιοι φιλικοί αγώνες εντός ολίγων ημερών, έτσι ώστε να επιτευχθεί σωστά η προετοιμασία.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο του Μίλωνα:

“Ξεκίνησε σήμερα, η περίοδος της προετοιμασίας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ με τον Coach Νίκο Καραγιάννη να βρίσκεται με την ομάδα στο παρκέ έπειτα από 5,5 μήνες. Οι αθλητές, το τεχνικό staff και άνθρωποι της διοίκησης βρέθηκαν στο κλειστό του Μίλωνα σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας χρονιάς, 2020-2021.

Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση με αρκετή όρεξη τόσο από τους αθλητές όσο και από το τεχνικό επιτελείο, με την ευχή η φετινή χρονιά να επιφυλάσσει για όλους υγεία και πολύ μπάσκετ.

Ο Μίλωνας θα συνεχίσει και με διπλές προπονήσεις τις ερχόμενες ημέρες, ενώ στη συνέχεια, η ομάδα θα μπει και σε αγωνιστική δράση, δίνοντας τα πρώτα φιλικά παιχνίδια”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα