20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι εγγραφές συνεχίζονται για τον 5ο Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

Ο αγώνας που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έκλεψε τις καρδιές των δρομέων και πλέον αποτελεί θεσμό για το δρομικό κίνημα, ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, θα γίνει για 5η φορά τηνΚυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Οι εγγραφές για τον αγώνα που διοργανώνει οΠολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και γίνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη τουΠανιώνιου ΓΣΣ, συνεχίζονται στην ιστοσελίδα https://www.neasmirnihistoricrun.gr

Εγγραφές γίνονται και στο περίπτερο του αγώνα στο άλσος Νέας Σμύρνης που λειτουργεί κάθε μέρα 9 με 2, και 6 με 10 μ.μ.

Η Διοργάνωση είναι αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας, γίνεται παράλληλα με το τέλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Ιωνικών Εορτών, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Νέας Σμύρνης, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες:10 χλμ., 5χλμ.(και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ.(και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και ΑμεΑ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης με εκκίνηση το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της Νέας Σμύρνηςσυμπληρώνοντας την σύνδεση και τους συμβολισμούς του σήμερα με την ιστορική μνήμη. Η διαδρομή των αγώνων θα διατρέχει την Ελευθερίου Βενιζέλου από την Αχιλλέως μέχρι και την Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη και θα αναδεικνύει κατά μήκος και καθ’ όλη την διαδρομή των αγώνων τις εγκαταστάσεις και τις γραμμές του ΤΡΑΜ, όπου την ημέρα του αγώνα σε κάθε σταθμό να υπάρχουν σημεία μουσικών δράσεων.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα