23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο Κριστιάν Καρεμπέ ήρθε στη Νέα Σμύρνη και έφερε γούρι στον Ιστορικό

GetAttachmentΠολύτιμη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 σημείωσε ο Πανιώνιος, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής και πήρε «οξυγόνο» ενόψει της δύσκολης συνέχειας, φτάνοντας στους 27 βαθμούς και στη 13η θέση, μαζί με τον Λεβαδειακό.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό από την αρχή, με τους «κυανέρυθρους» να πιέζουν τον ΠΑΣ που πάντως δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερους κινδύνους αλλά στο 22ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, χωρίς ο αντίπαλος να έχει κάνει ευκαιρία: ο Κολοβός επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά την ικανότητά του στα «στημένα» και με απευθείας φάουλ νίκησε τον Σωτηρίου για το 1-0.

Από εκεί και ύστερα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν με τα σουτ των Ίλιτς στο 31΄, Λίλα στο 36΄ και Γιάκο στο 40΄, όμως και στις τρεις περιπτώσεις ο Παπαδόπουλος επενέβη αποτελεσματικά.

Ο Λίλα έχασε ακόμη μία καλή ευκαιρία για τους Ηπειρώτες στο 49΄, για να απαντήσει ο Κολοβός στο 53΄ με ένα πολύ δυνατό σουτ που απέκρουσε ο Σωτηρίου. Τελικά ο Πανιώνιος έβαλε την ασφαλιστική δικλείδα στο αποτέλεσμα φτάνοντας στο 2-0 με τον Ντούνη στο 76ο λεπτό, κι ενώ στο 86΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τζημόπουλος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα