20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ…

Αθλήτρια του Πανιωνίου είναι από το καλοκαίρι η Στέβη Παπαϊωάννου. Η ομάδα του πόλο έχει αποκτήσει σιγουριά στην εστία της και οι φίλαθλοι ένα λόγο παραπάνω για να πηγαίνουν στο γήπεδο. Η όμορφη Στέβη δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο www.sport-fm.gr και μιλά για τον Πανιώνιο, την Εθνική και..τους άντρες! Διαβάστε τη συνέντευξη που ακολουθεί και δείτε τη Στέβη, να ποζάρει για τον ανδρικό πληθυσμό της ομάδας μας..

‘‘- Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε και ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, μαζί με το Ρέθυμνo. Πιστεύεις πως στον δεύτερο γύρο μπορεί να ανακάμψει η ομάδα και αν ναι που το στηρίζεις;

«Πιστεύω πως η ομάδα έχει δυνατότητες. Αν και τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει μέχρι τώρα δεν είναι τα επιθυμητά, και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε ώστε να αλλάξουμε την εικόνα της ομάδα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Υπάρχει όρεξη και διάθεση από όλες μας και νομίζω πως ναι, θα πάμε καλύτερα. Απλά γιατί η τελευταία θέση δεν μας αντιπροσωπεύει. Αυτό είναι κάτι που δεν το νιώθω μόνο εγώ αλλά και οι υπόλοιπες συμπαίκτριες μου. Θεωρώ πως αυτό το πείσμα θα μας βγει στο νερό στα ματς που έρχονται».

– Έχεις μετανιώσει για την απόφαση που πήρες το καλοκαίρι να αποχωρήσεις από τη ΝΕ Πατρών, ομάδα που βρίσκεται στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος για να πας στον Πανιώνιο, ο οποίος παλεύει για την παραμονή; 

«Όχι. Γνώριζα εξ΄ αρχής τους στόχους της κάθε ομάδας ξεχωριστά. Δεν είναι για μένα κάτι καινούριο το ότι η Πάτρα βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος και διεκδικεί την έξοδο της στην Ευρώπη γιατί είναι ο στόχος της τα τελευταία 5-6 χρόνια και εγώ αποτελούσα κομμάτι εκείνης της ομάδας. Ήξερα επίσης πως ο Πανιώνιος είναι μία νεανική ομάδα, με μόλις 3 χρόνια συμμετοχής στην Α1 και σκοπός της ήταν η παραμονή και έπειτα να προσπαθήσει να πετύχει ότι καλύτερο. Συνειδητά, επέλεξα να είμαι σε «μικρότερη ομάδα».».

– Την πρώτη «κρυάδα» κόντρα στην παλιά σου ομάδα την έχεις πάρει. Στο πρώτο ματς με αντίπαλο τη ΝΕΠ, ο Πανιώνιος επικράτησε με 11-10 στην Πάτρα. Πως αισθάνθηκες που νίκησες την παλιά σου ομάδα και κυρίως ανάμεσα σε Πατρινούς και γνωστούς σου φιλάθλους της ΝΕΠ;

«Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι μετά από 12 χρόνια συμμετοχής και προσφοράς σε μία ομάδα, η οποία με ανέδειξε, πως η επιστροφή μου στην Πάτρα στην αντίπαλη πλευρά, δεν μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Θα σου πω μόνο πόσο περίεργο μου φαινόταν δευτερόλεπτα πριν ξεκινήσει ο αγώνας ότι βρισκόμουν στο τέρμα τις αντίπαλης πλευράς, εκεί όπου πάντα τελείωνε για μένα το ματς. Όμως όπως ανέφερα και παραπάνω ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω από τη ΝΕΠ και γνώριζα πως θα βρεθώ κάποια στιγμή σε αυτή την θέση. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό για τον Πανιώνιο και σε αυτό συνέβαλλα και εγώ και θα το ξανακάνω γιατί πλέον ανήκω στον Πανιώνιο. Κερδίζει η ομάδα, χαίρομαι. Και το ανάποδο».

– Τώρα στη Νέα Σμύρνη, Πανιώνιος και ΝΕΠ στην… έδρα σου. Ποια είναι τα προγνωστικά σου;

«Θεωρώ πως θα είναι ένα δύσκολο ματς. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί η ΝΕΠ έχει έμπειρες παίκτριες στο ρόστερ της. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να σταθούμε στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι και στη νίκη που πήραμε στην Πάτρα. Για μας όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν στον δεύτερο γύρο πρέπει να αντιμετωπιστούν ως τελικοί».

– Το πρωτάθλημα όπως φαίνεται και φέτος είναι δύο ταχυτήτων. Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός πάλι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Εσύ ποια ομάδα βλέπεις πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος;

«Είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσω κάποια από τις δύο ομάδα γιατί τόσο η Βουλιαγμένη όσο και ο Ολυμπιακός αποτελούνται από πολύ καλές και ταλαντούχες παίκτριες, αρκετά δεμένες, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και αγωνιστικό ρυθμό. Καμία δεν υπερτερεί της άλλη και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

– Πέρυσι, ήσουν στην προετοιμασία αλλά δεν πήγες στην Σαγκάη όπου και η Εθνική πήρε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Φέτος στο Ευρωπαϊκό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πήρε το ασημένιο μετάλλιο και αυτόματα το εισιτήριο για το προολυμπιακό τουρνουά. Για εσένα έχει «κλείσει» το κεφάλαιο Εθνική;

«Το γεγονός ότι βρέθηκα πολύ κοντά στην αποστολή για την Σαγκάη και τελικά έμεινα λίγες μέρες πριν εκτός είναι κάτι που ομολογώ μου στοίχισε πολύ γιατί ήθελα πολύ να πάρω μέρος σε μια μεγάλη διοργάνωση και να γίνω κομμάτι μιας τόσο επιτυχημένης ομάδα που πραγματικά «σαρώνει» τα τελευταία χρόνια. Όμως έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Έχω μάθει και στην αποτυχία και το καλό που έχω είναι πως συνέρχομαι γρήγορα. Από εκεί και πέρα μελλοντικά αν και εφόσον ξανακληθώ στην Εθνική είναι κάτι που θα το χειριστώ εκείνη την χρονική στιγμή».

– Πως προτιμάς να χαλαρώνεις πριν κάποιο ντέρμπι;

«Θέλω να έχω κοιμηθεί αρκετά και να βρεθώ για ένα χαλαρό καφέ με φίλους ή τις συμπαίκτριες μου πριν το ματς. Γενικά προσπαθώ και κάνω ότι μπορεί για να μην σκέφτομαι τον αγώνα πολλές ώρες πριν γίνει. Αν και τις περισσότερες φορές δεν το καταφέρνω!».

– Αυτό το διάστημα είσαι μόνη;

«Ναι, είμαι μόνη μου!».

– Θα έκανες σχέση με αθλητή ή… μακριά;

«Πιστεύω πως όσο περισσότερα κοινά ενδιαφέρονται έχεις με κάποιον, καθώς και παράλληλο πρόγραμμα, τόσο πιο εύκολη γίνεται η σχέση και η καθημερινότητα. Οπότε δεν θα απέρριπτα κάποιον από τον χώρο μας αν και εφόσον προέκυπτε και με κέρδιζε! Αλλά πάνω από όλα σημασία έχει να ταιριάξεις και να νιώθεις καλά με τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου είτε είναι αθλητής είτε όχι…».

– Σε πλησιάζουν οι άντρες ή μόλις μαθαίνουν ότι ασχολείσαι με το πόλο την… «κάνουν»;

«Μέχρι στιγμής δεν έχω αισθανθεί να γίνεται κάτι τέτοιο. Το πόλο είναι σίγουρα ένα δυναμικό άθλημα, με σωματική επαφή με τον αντίπαλο και όχι ιδιαίτερα χαρισματικό σε κινήσεις. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο έτσι ώστε να καταρρίπτει την θηλυκή μας πλευρά! Ίσα ίσα, γίνεται περισσότερο ενδιαφέρον για τους άντρες όταν το μαθαίνουν παρά αποκρουστικό».

– Όπως και να το κάνουμε είσαι εντυπωσιακή. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό να ασχοληθείς με το modeling;

«Μου έχει περάσει περιστασιακά από το μυαλό όταν ήμουν πιο μικρή αλλά χωρίς να βάλω τον εαυτό μου σε διαδικασία να κυνηγήσω κάτι ή να το ψάξω περισσότερο. Προφανώς δεν θα το ήθελα και πολύ!».

– Τι σε χαλάει περισσότερο απ’ όλα σε έναν άντρα;

«Περισσότερο από το οτιδήποτε με χαλάει το ψέμα! Αφού είναι θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί ότι κρύβεται πίσω απ αυτό… τί το λέτε;».

– Ποιο είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του χαρακτήρα σου;

«Η εχεμύθεια!».

– Και μειονέκτημα;

«Όταν αγαπάω, γκρινιάζω… λίγο!».

– Έχει σκεφτεί την Στέβη με παιδιά και οικογένεια ή είσαι από τις γυναίκες που δεν θα θυσίαζαν το σώμα τους και την εξωτερική τους εμφάνιση;

«Με έχω σκεφτεί με οικογένεια και παιδιά και όταν θα έρθει αυτή η στιγμή για μένα νομίζω θα υπερκαλύψει όλα τα υπόλοιπα».

* Ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία του το Athens Med Spa Total Beauty Clinics, το οποίο βρίσκεται στην Ελευθερίου Βενιζέλου 156, στην Καλλιθέα, στον 5ο Όροφο.

Mιχάλης Ηλιού’’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα