17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος: Οικολογικές τσάντες μοιράζει ο δήμος Νέας Σμύρνης

Με μια πρωτοποριακή δημιουργία τιμά ο Δήμος Νέας Σμύρνης την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου). Μια ημέρα που σηματοδοτεί την ανάγκη προστασίας της φύσης.

Ο Δήμος, ως δημόσιος φορέας και πάνω από όλα, ως ένα σύνολο πολιτών μιας περιοχής που φέρει το όνομα και την ιστορία μίας πόλης μοναδικής, θέτει ως μείζονα προτεραιότητά του την προστασία του περιβάλλοντος.

Προχώρησε, λοιπόν, σε συνεργασία με τον Νεοσμυρνέικο οίκο ZABLARA, στη δημιουργία ενός έργου υψηλής αισθητικής που «παντρεύει» την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων της πόλης με το καλό γούστο: μια οικολογική τσάντα υψηλής αισθητικής και πολλαπλής χρήσης.

Αποτελείται από ανακυκλώσιμο υλικό (100% πολυπροπυλένιο), είναι υψηλής αντοχής στο βάρος αλλά και στο χρόνο, φέρει το λογότυπο του Δήμου και οι διαστάσεις της είναι 44Χ40Χ10.

Θα διανεμηθεί στους πολίτες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια Αγγελική Ζαμπλάρα «η δημιουργία αυτής της τσάντας «έρχεται» για να μας αφυπνίσει ως προς την ανάδειξη της οικολογικής συνείδησής μας και να μας θυμίζει, πως η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πρέπει να τιμάται κάθε μας μέρα».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα