Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη τους στην εφορία και σε ταμεία. Το νομοσχέδιο επρόκειτο να κατατεθεί τον περασμένο Δεκέμβριο , κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Ιστορικού να παρουσιάσουν έναν ελλιπή φάκελο, ο οποίος θα έχει επιπτώσεις βαθμολογικές και στο κομμάτι της δυνατότητας ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Εφόσον κατατεθεί το νομοσχέδιο, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες, οι Νεοσμυρνιώτες θα καταθέσουν τα χαρτιά για την υπαγωγή τους στις 120 δόσεις, θα γλιτώσουν 1,5 εκατ. ευρώ από προσαυξήσεις και τόκους εκπρόθεσμης καταβολής, ώστε να μην έχει κανένα απόλυτως πρόβλημα για τον φάκελο της σεζόν 2020-21.

Ο Πανιώνιος, πέραν του ότι θα πρέπει να καλύψει το βαθμολογικό χάντικαπ, θα έχει το δικαίωμα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου), άνω των 23 ετών και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 23 ετών. Τον Γενάρη θα μπορεί να αποκτήσει μόνο έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 23 ετών, ενώ έχει δικαίωμα για απεριόριστους Έλληνες κάτω των 23 ετών. Τα συμβόλαια, δε, απαγορεύεται να ξεπερνούν τις 100.000 ευρώ.

Όσον αφορά στις ανανεώσεις, θα μπορεί να κάνει δυο ανανεώσεις ποδοσφαιριστών άνω των 23 ετών, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους χωρίς να υπάρχει χρονικός περιορισμός, ενώ απαγορεύεται να δώσει αύξηση των αποδοχών τους. Πλέον, καλείται να βγει από το τέλμα που έχει περιέλθει και να βρει λύσεις…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here