24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πανιώνιος: Στην τελική ευθεία η υπαγωγή στο άρθρο 106

pgssΚάθε λόγο για να χαμογελούν έχουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου από τη στιγμή που οι διαδικασίες για την υπαγωγή σε ευεργετικό άρθρο είναι στην τελική ευθεία όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ. Ακόμα τίποτα δεν είναι οριστικό, αλλά όλα βαίνουν καλώς και αυτό θα είναι ευλογία για την ομάδα, η οποία χρειάζεται την υπαγωγή στο άρθρο προκειμένου να πάρει εκτός των άλλων στη συνέχεια ενημερότητες και να μπορεί να κάνει επίσημα μεταγραφές.

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι ο Πανιώνιος έχει ήδη συμφωνήσει με τους Χρήστο Τασουλή, Δημήτρη Χατζηησαΐα, Σπύρο Αποστόλου, Χρήστο Χολέβα και Αλέξανδρο Σμυρλή, είναι κοντά στον Ολιβιέ Μπουμάλ και τον Σπύρο Φουρλάνο, κυνηγάει κι άλλες περιπτώσεις όπως του Τάσου Μπακασέτα, ενώ καλοβλέπει και πιθανή επιστροφή του Τάσου Αυλωνίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τον κόσμο της πως οι διαδικασίες για την υπαγωγή σε ευεργετικό άρθρο έχουν μπει στην τελική τους ευθεία. Ηδη από την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε θα ανοίξει ο κύκλος των επαφών με τους ποδοσφαιριστές, αλλά και τους προμηθευτές, προκειμένου να επέλθουν και οι απαραίτητες συμφωνίες διακανονισμών.

Πλέον αναμένουμε να οριστεί και η τακτική δικάσιμος για την συζήτηση του φακέλου μας, κάτι που προσδιορίζουμε πως θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου και ακολούθως θα γίνουν οι ενέργειες για την εξασφάλιση όλων των απαραίτητων, για την λειτουργία της ομάδας, εγγράφων.

Η Επιτροπή Σωτηρίας πιστή στις εξαγγελίες της προχωράει βήμα βήμα τις ενέργειες για να καταστήσει τον Πανιώνιο αυτάρκη και ανταγωνιστικό όχι μόνο για την νέα περίοδο, αλλά και για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του στο διηνεκές”.


Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα