22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΕΟΣΜΥΡΝΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΟΥ

argirouΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Νεοσμυρνιώτης Παναγιώτης Αργυρού. Ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς», είχε ένα σοβαρό ατύχημα μέσα στο κελί του. Ελπίζουμε, για αυτόν και την οικογένεια του, η κατάσταση της υγείας του να βελτιωθεί άμεσα και ο νεαρός να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα, μετά το ατυχές συμβάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος Παναγιώτης Αργυρού έπεσε το βράδυ της Τρίτης από την «κουκέτα» και χτύπησε στο κεφάλι και στον ώμο. Ο νεαρός εμφάνισε απώλεια των αισθήσεων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του αποφασίσθηκε η μεταφορά του στο Τζάνειο Νοσοκομείο. Εκεί του αφαιρέθηκε αιμάτωμα που είχε προκληθεί από την πτώση, και ακολούθως, λόγω έλλειψης κρεβατιού στην εντατική μονάδα, διακομίσθηκε στο Θριάσιο όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο Παναγιώτης κρατείται το ίδιο κελί των φυλακών Κορυδαλλού με τους επίσης κατηγορούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση, αδελφούς Μιχάλη και Γιώργο Νικολόπουλο, οι οποίοι και ειδοποίησαν για την πτώση του συγκρατουμένου τους.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα