20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιφέρεια Αττικής: 9 νέες αθλητικές εγκαταστάσεις προϋπολογισμού 35 εκατ. ευρώ στα νότια έχουν υλοποιηθεί-Σε εξέλιξη το κλειστό της Αρτάκης (vid)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Χρήστος Καπάταης παρουσίασε τον απολογισμό δράσης των αθλητικών έργων και δράσεων  στο νότιο τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

https://www.facebook.com/christos.kapatais/videos/10157269076174781/

Σε ένα εντυπωσιακό βίντεο παρουσιάστηκαν τα έργα που αφορούν 9 σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, προϋπολογισμού 35 εκατομμυρίων ευρώ. Πιο συγκεκριμένα τα έργα:

  • Κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου του Παλαιού Φαλήρου
  • Ανακατασκευή και νέος χλοοτάπητας σε δύο γήπεδα ποδοσφαίρου στον Άλιμο
  • Ανακατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στον Άλιμο
  • Νέος χλοοτάπητας στο δημοτικό στάδιο της Καλλιθέας
  • Ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου της Νέας Σμύρνης
  • Ανακατασκευή 12 αθλητικών εγκαταστάσεων – αύλειων χώρων εντός σχολείων Νέας Σμύρνης
  • Παράλληλα είναι σε εξέλιξη η κατασκευή του κλειστού Δημοτικού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης  καθώς και η ανακατασκευή του  ανοιχτού Δημοτικού γυμναστηρίου στον Άγιο Δημήτριο.

Ο κ. Καπάταης αναφέρθηκε αρχικά  στις μεγάλες  κεντρικές διοργανώσεις που με κάθε τρόπο η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει, όπως ο κλασικός Μαραθώνιος και άλλες μεγάλες παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις.

Εκτενής αναφορά έγινε σε δράσεις του Νότιου Τομέα , όπως η εβδομάδα αθλητισμού κωφών, που είναι πλέον θεσμός, οι σχολικοί αγώνες με συμμετοχή πάνω από 17.000 μαθητές, διεθνείς ιστιοπλοϊκοί αγώνες, το Παγκόσμιο τουρνουά τζούντο, το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αστυνομικών κ.α.

Τέλος, ο κ. Καπάταης αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία της περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου αθλητισμού, διά του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη, η οποία εκ του αποτελέσματος  κρίνεται απολύτως θετική.

Η παρουσίαση έγινε σε πάνελ που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη ΡΑΚ Παλαιού Φαλήρου, με εισηγητές τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, τον υποψήφιο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου κ. Μερκουράκη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Χρήστο Καπάταη.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα