24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόκληση κυβερνητικού παράγοντα: Απευθείας ανάθεση & 5ψήφιο ποσό για αγορά επίπλων του γραφείου του Μηταράκη

Καταδίκαζε προεκλογικά τις απευθείας αναθέσεις η Ν.Δ., αλλά τις συνεχίζει κανονικά μετά τις εκλογές, και μάλιστα πλουσιοπάροχα. 

Την απευθείας ανάθεση ποσού 17.369,96 ευρώ συν ΦΠΑ 24%, δηλαδή τελικού ποσού 21.538,75, για την προμήθεια εξοπλισμού (έπιπλα και γραφεία) για το γραφείο του στο κτίριο Κεράνης αποφάσισε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης.

Και όμως, λιγότερα από τα μισά χρήματα, 10.416 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, είχε κοστίσει ο εξοπλισμός που παρήγγειλε για το γραφείο του τον Μάρτιο ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Αγγελος Τόλκας, όταν είχε εγκατασταθεί σ’ ένα κτίριο χωρίς γραφεία, προξενώντας τότε οργίλα δημοσιεύματα των τότε αντιπολιτευόμενων μέσων ενημέρωσης.

«Στοιχίζει ακριβά το κεντροαριστερό “άνοιγμα”», σχολίαζε τότε το in.gr και παρατηρούσε: «”Το 60% του λαού δεν έχει να φάει και αυτοί τον χαβά τους” είναι το μήνυμα που συνοψίζει το περιεχόμενο των μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Τώρα απλώς αποκαθίσταται η κανονικότητα του επιτελικού κράτους…

Μάλιστα, τα έπιπλα και τα γραφεία του κυρίου Μηταράκη στοιχίζουν περισσότερο από τα έπιπλα που παρήγγειλε για το γραφείο του στην Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης, 19.450 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, προξενώντας την αντίδραση των Υπαλλήλων της Περιφέρειας.

Πού να εγκατασταθεί στο κτήριο Κεράνης και ο αναπληρωτής υπουργός Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος προς το παρόν εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένος στα γραφεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη στην Κατεχάκη. 

Η απόφαση εδώ

Πηγή: efsyn.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα