22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόκριση με ευλογία διαιτητή Σκουλά ο ΠΑΟΚ – Ο Πανιώνιος θύμα ενός ανεκδιήγητου διαιτητή

Τελικά τίποτα δεν μπορεί να πάει μπροστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μόνο απογοήτευση γεμίζει τους φιλάθλους. Σε ακόμη μια παρωδία ο Πανιώνιος εξαναγκάστηκε από τον -το λιγότερο- ανεκδιήγητο διαιτητή Σκουλά, σε αποκλεισμό απλά γιατί ο ΠΑΟΚ έπρεπε να περάσει στην επόμενη φάση.

Στα του παιχνιδιού η αλήθεια είναι πως διεξήχθη ένα ματς ροντέο στην Τούμπα στη ρεβάνς της νίκης με 2-1 του Πανιώνιου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αποτέλεσμα ήταν ίδιο (2-1) στην κανονική διάρκεια του ματς, καθώς ο Μπίσεσβαρ άνοιξε το σκορ στο 32′, ο Ντουρμισάι ισοφάρισε μετά από ένα λεπτό (33′), ο Σβιντέρσκι έστειλε στην παράταση το ματς με γκολ στο 82ο λεπτό.

Ο Ουμάρ Καμαρά στο 94′ ισοφάρισε σε 2-2 κι όλα έδειχναν την μπίλια της πρόκρισης στην Πλατεία. Ο Τσούμπα Άκπομ έκανε το 3-2 στο 114′, ο ΠΑΟΚ κέρδισε αστείο πέναλτι στο 117′ κι ο Βιεϊρίνια στο 119′ έδωσε τη νίκη (4-2) στον “Δικέφαλο” και την πρόκριση.

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Παναγιώτης Κόρμπος,υποστήριξε ότι ο διαιτητής, Εμμανουήλ Σκουλάς, μίλησε υποτιμητικά για τον ίδιον και τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, τον κάλεσε να βγει και να πει τι ειπώθηκε.

“Παλέψαμε, προσπαθήσαμε, δεν τα κατάφεραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη μετά το 2-2, παίζαμε σε δύσκολη έδρα, με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, η πίεση αυξάνεται. Δεν θέλω να πω κάτι γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί.

Γιατί να παίξουμε; Υπάρχει λόγος να παίξουμε; Να παίξω για ποιο λόγο; Η μπάλα χτύπησε στο στήθος του Μανθάτη. Εγώ δεν έχω οικογένεια, δεν έχω παιδιά; Τι σημασία έχει τι χρώμα φανέλα φοράω και ποιο όνομα γράφεται στη φανέλα; Και στο 100′ να γινόταν η φάση, το ίδιο θα έκανα.

Όλος ο κόσμος είδε το ματς, είδαν ότι παλέψαμε όλα τα παιδιά. Όλοι είδαν πώς ήλθε αυτός ο αποκλεισμός κι αν ήταν δίκαιος ή άδικος. Με τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν είπαμε κάτι, χαιρετηθήκαμε. Ο καθένας κοιτά το καλό της ομάδας του. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν τη δουλειά τους και κάποιοι άλλοι τη δική τους δουλειά.

Όταν πηγαίνει ο διαιτητής και δείχνει κίτρινη στον Μπανανά και του λέει ότι είσαι ο μοναδικός που δεν έχεις κίτρινη γι αυτό σου δείχνω… Υπάρχει κανένας νόμος που το λέει αυτό; Να πει ο Σκουλάς τι είπε στο ημίχρονο, να βγει να το πει αυτό, γιατί είναι πολύ προσβλητικό για εμένα και τους συμπαίκτες μου. Να πει ο Σκουλάς, ο τέταρτος και οι βοηθοί τι είπαν. Γύρισα και του είπα, αυτό που λέτε δεν σας τιμά και με μειώνει εμένα. Το άκουσαν κι άλλοι. Περιμένω να δω εάν θα το πουν οι διαιτητές και οι άλλοι. Εγώ θα το μεταφέρω στην ΕΠΟ”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα