18.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Σήμερα μπήκε τέλος στην παραπληροφόρηση

Η επικαιρότητα καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος εκτός από την επιδημία του κορωνοϊού και τις δυσμενείς επιπτώσεις της. Βρισκόμαστε στην αμήχανη θέση να αναγκαζόμαστε να απαντήσουμε σε ανακριβείς αναρτήσεις που έγιναν τις τελευταίες ώρες.
Ο Νυχτερινός Αγώνας Νέας Σμύρνης ή Nea Smyrni Night Run ήταν προγραμματισμένος για τις ‪6 Ιουνίου‬. Η ανεπίσημη προαναγγελία του έγινε πολύ νωρίς, ήδη από τον Οκτώβριο του 2019, ως συνήθης τακτική προγραμματισμού αθλητών και δρομέων.
Ο προϋπολογισμός του Πολιτιστικού Οργανισμού εγκρίθηκε από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας στις 31/01/2020. Ήδη όμως είχαν αρχίσει να υπάρχουν οι πρώτες υποψίες για δυσμενείς εξελίξεις, με δεδομένη την εικόνα στην Κίνα.
Προχωρήσαμε στην τυπική διαδικασία της έγκρισης και ένταξης κωδικού στην αναμόρφωση του προϋπολογισμού,όπως προαπαιτείται πάντοτε σε αυτές τις περιπτώσεις από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού στις 9/03. Κατόπιν δε, με την προγραμματισμένη Οικονομική Επιτροπή του Δήμου που διενεργήθηκε στις 26/3 – χωρίς φυσικά να έχει πραγματοποιηθεί ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ, μέχρι να “μετρηθούν” οι εξελίξεις, όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα μεγάλα δρομικά event της χώρας μας ( Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης , Μαραθώνιος Ναυπλίου, Ημιμαραθώνιος Αθήνας , SNF RUN κλπ.) Να σημειωθεί ότι, όπως όλοι οι, εκ του πονηρού, γράφοντες και προγράφοντες γνωρίζουν, η διαδικασία απαιτεί πολλά ακόμα βήματα για να ολοκληρωθεί :
1. Κατάθεση ως θέμα για έγκριση στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού
2. Κατάθεση για έγκριση όρων διαγωνισμού στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού
3. Προκήρυξη δημοσίου διαγωνισμού διάρκειας 20 ημερών
4. Έγκριση ανάδοχου από το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού
5. Δεκαπενθήμερη χρονική περίοδος πιθανών ενστάσεων
6. Υπογραφή συμφωνητικού με όποιον ανάδοχο προκύψει
Η απάντησή μας είναι σήμερα σύντομη και περιεκτική, καθώς σεβόμαστε τα θύματα και τις οικογένειές τους.Θα επανέλθουμε όμως, όταν ο καιρός και οι συνθήκες το επιτρέψουν, για να δώσουμε περαιτέρω διευκρινίσεις, αν και όποτε χρειαστεί.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα