23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Ά ΚΥΚΛΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ – ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

galaxias_17x12.5_eksofyllo1 (2)Στον ανανεωμένο χώρο του Γαλαξία ξεκινά σήμερα ο Ά κύκλος εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου μας. Το πλούσιο πρόγραμμα, έτσι όπως διαμορφώθηκε από το Δ.Σ. και τον Πρόεδρο Β.Χατζατουριάν, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε κάθε γούστο περιλαμβάνοντας τις εξής ενότητες: Έντεχνο, Λαϊκό – Παραδοσιακό, Jazz -Rock – Soul – Classic – Ethnic, Νεολαία, Λογοτεχνία, Παιδικό Πρόγραμμα.

Αφιερώματα σε σπουδαίους δημιουργούς και ονόματα όπως οι Κ. Μακεδόνας, Δ. Μπάσης, Μ. Καννά, Λουδοβίκος των Ανωγείων, Χ. Νικολόπουλος, ΡΟΥΣ συμπληρώνουν μερικές από τις βραδιές, του γεμάτου πολιτισμό τετράμηνου που ακολουθεί. Οι αριθμημένες κάρτες είναι δωρεάν για όλους τους δημότες και κατοίκους της Νέας Σμύρνης.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Γαλαξία και πληροφορίες για κάθε βραδιά ξεχωριστά:

Πρόγραμμα Ά κύκλου Γαλαξία

 «Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Ο χώρος που μας συνδέει με μνήμες, συναισθήματα και στιγμές του παρελθόντος έχει προστεθεί εδώ και περίπου δύο χρόνια στις πολιτιστικές υποδομές του δήμου μας. Ο “Γαλαξίας” ως Δημοτικός Πολυχώρος Πολιτισμού έχει διαμορφωθεί για να φιλοξενήσει κάθε μορφή και είδος καλλιτεχνικής και κοινωνικής έκφρασης.

Στον φετινό Α’ κύκλο των εκδηλώσεων, σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα που να απευθύνεται σχεδόν σε όλες τις καλλιτεχνικές και όχι μόνο προτιμήσεις των συμπολιτών μας. Με βάση αυτό το σκεπτικό, χωρίσαμε το φετινό πρόγραμμα σε επτά ενότητες καλλιτεχνικών δρώμενων, με σκοπό ο κάθε πολίτης να μπορεί πιο εύκολα να επιλέξει την εκδήλωση της προτίμησής του. Οι ενότητες είναι οι εξής: Έντεχνο, Λαϊκό – Παραδοσιακό, Jazz -Rock – Soul – Classic – Ethnic, Νεολαία, Λογοτεχνία, Παιδικό Πρόγραμμα.

Επιπλέον φέτος εντάσσουμε στο πρόγραμμα κύκλο εκδηλώσεων αφιερωμένο στα μικρά παιδιά, με παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, κουκλοθέατρο, Καραγκιόζη και θεατρικές παραστάσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε Σαββατοκύριακο.

Στοιχείο ανάδειξης και του φετινού προγράμματος είναι το γεγονός ότι μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων είναι δημότες, αποτελώντας έτσι τον “Γαλαξία” χώρο έκφρασης για κάθε δημιουργό της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος

Σταύρος Τζουλάκης

Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Σμύρνης

Βαγγέλης Χατζατουριάν»

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα