22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στο 1-1 έκατσε η μπίλια για τον Πανιώνιο

panionios_panaitolikos6Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Πανιώνιος και Παναιτωλικός σε μία ιδιαίτερα ανιαρή αναμέτρηση που απέκτησε ενδιαφέρον στο τελευταίο δεκάλεπτο. O “Ιστορικός”  έπιασε την Ξάνθη στη 13η θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται μία νίκη για να κλειδώσει και τυπικά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Eξαιρετικά κακό θέαμα, πολλά φάουλ και δεκάδες λάθη περιελάμβανε το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης στη Νέα Σμύρνη. O Πανιώνιος έπαιζε καλύτερα αλλά ο Παναιτωλικός έκλεψε το βαθμό της ισοπαλίας!

Ενώ το ματς ήταν σχετικά μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να έχουν διάθεση να παίξουν ανοιχτά, τον Παναιτωλικό να έχει μια ελαφρά κατοχή της μπάλας (45%-55%), αλλά να μην δημιουργούνται προϋποθέσεις για κάτι καλό εκατέρωθεν, έγινε η φάση του 29′: ο Κούσας ανέκοψε ένα σουτ που επιχείρησε ο Γιάννου, η μπάλα κόντραρε στον Μπικέ, στρώθηκε στον Αραβίδη ο οποίος εν τέλει άνοιξε το σκορ με ένα ωραίο μονοκόμματο σουτ.

Στο 68′, όταν ο Παναιτωλικός προσπάθησε να επιτεθεί πιο οργανωμένα και έχασε μια καλή ευκαιρία με απ’ ευθείας φάουλ του Γκάλο που βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήρθε και η ισοφάριση για τους Αγρινιώτες: ο Μαρτίνες κοντρόλαρε ωραία στο ύψος της περιοχής, απέφυγε τον Κουλουχέρη και με κοντινό σουτ έγραψε το 1-1.

Από εκεί το σημείο και έπειτα ο Πανιώνιος δραστηριοποιήθηκε πιο έντονα, πέρασε μπροστά, ανέβασε ρυθμό και προσπάθησε να φτάσει στο δεύτερο γκολ. Μετά από μια τελευταία πολύ καλή φάση για τον Παναιτωλικό στο 86′ (εξ επαφής προσπάθεια του Μπούντιμιρ, με τον Ανέστη να βγαίνει και να αποκρούει ενστικτωδώς), από το 88′ και έπειτα έγινε ο… κακός χαμός!

Αρχικά ο Πανιώνιος απείλησε με τον Κολοβό, ο οποίος κόπηκε, ενώ στο 91′ ο Αραβίδης κέρδισε μια κόντρα και έστειλε με σουτ την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ράφαελ!

Στο 92′ ο Κολοβός έκανε μια ωραία ενέργεια αποφεύγοντας τον Κούσα, αλλά ο Γκάλο πρόλαβε την τελευταία στιγμή και τον ανέκοψε. Κια φτάσαμε στο 94′, όταν ο Καμπάνταης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, αλλά το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε καταφανέστατη θέση οφσάιντ.

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος, για να παρατείνει το άγχος των παικτών του Πανιωνίου για τουλάχιστον μία ακόμη αγωνιστική.

Πανιώνιος (Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Παντίδος, Κούρος, Μητρόπουλος, Κούρντι (89′ Παναγιωτούδης), Κολοβός, Ντούνης (76′ Καμπάνταης), Γιάννου (79′ Λάσνικ), Αραβίδης.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Γκάλο, Μπικέ, Κούσας, Ανέν, Γοδόι, Μαρτίνες (87′ Πόι), Σφακιανάκης (65′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπακάκης, Μύγας (35′ Μπούντιμιρ), Καμαρά.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα