23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι απαντούν οι “Πάνθηρες” για την ταινία “1968”

Mετά την γνωστοποίηση της είδησης από το “athensvoice.gr” ότι ο επιχειρηματίας του κινηματογράφου “Σπόρτινγκ” στη Νέα Σμύρνη δέχτηκε απειλές από οργανωμένους του Πανιωνίου, οι οποίοι του είπαν ότι αν παίξει την ταινία “1968”, θα του κάνουν το σινεμά “καλοκαιρινό”, το Sport24.gr απευθύνθηκε στον Δήμαρχο της πόλης, Σταύρο Τζουλάκη, για να διασταυρώσει την είδηση, ενώ στάθηκε ανεπιτυχής η διπλή προσπάθεια να έρθει σε επικοινωνία με τον επιχειρηματία, κ. Φούκη.

Ο Δήμαρχος επιβεβαίωσε ότι πράγματι δέχτηκε τηλεφώνημα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να μεσολαβήσει στον Πανιώνιο και να λυθεί το θέμα που προέκυψε και αρνήθηκε πως τον συμβούλεψε να μην προβάλει την ταινία, για να μην έχει περαιτέρω προβλήματα με τους οργανωμένους.

Ο κ. Τζουλάκης, μας είπε μεταξύ άλλων πως “είπα στον κ. Φούκη να μιλήσει με τον Ερασιτέχνη και με την ΠΑΕ Πανιώνιος. Ανέφερα πως δεν είμαι ο επιχειρηματίας και δεν μπορώ εγώ να του πω να προβάλει ή να μην προβάλει την ταινία. Δεν έχω τέτοια δικαιοδοσία”

ΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ “ΠΑΝΘΗΡΕΣ” ΣΤΟ SPORT24.GR

Το Sport24.gr θεώρησε σωστό να προβάλει και την άποψη της άλλης πλευράς, αυτής των “Πανθήρων”. Οι “κυανέρυθροι” οργανωμένοι τονίζουν πως η είδηση δεν διασταυρώθηκε, ότι δεν μπορούν να γνωρίζουν αν κάποιος πήρε πρωτοβουλία και απείλησε τον επιχειρηματία και πως αν ήθελαν να εναντιωθούν στην προβολή της ταινίας, θα έβγαζαν ανακοίνωση.

Προτού σχολιάσουμε το γεγονός, πρέπει να δούμε αν όντως υπάρχει γεγονός

“Εμείς θεωρούμε ότι έχει ανέβει μια είδηση από έναν άνθρωπο που είναι οπαδός της ΑΕΚ και ο οποίος δεν έχει διασταυρώσει την είδηση. Προτού, λοιπόν, σχολιάσουμε το γεγονός, πρέπει να δούμε αν όντως υπάρχει γεγονός”, ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος των οργανωμένων και συνέχισε:

“Έχει αναπαραχθεί από Μέσα, χωρίς να έχει υπάρξει διασταύρωση. Κατ’ εμάς, δεν έχει γίνει δημοσιογραφία, ενώ ο συγκεκριμένος αρθρογράφος έχει γράψει σε ένα Μέσο (σ.σ. Athens Voice), όπου μπορεί να γράψει ο καθένας και δεν ξέρουμε αν είναι όντως δημοσιογράφος ο συγκεκριμένος κύριος”.

Μετέπειτα, σχολίασε: “Μπορεί να είναι μια προπαγάνδα του συγκεκριμένου ανθρώπου είτε εναντίον μας είτε υπέρ της ταινίας. Ακόμα και η αρνητική διαφήμιση, είναι διαφήμιση για όποιον ξέρει λίγο μάρκετινγκ. Εμείς είμαστε αρνητικοί απέναντι στον οποιονδήποτε δεν έχει διασταυρώσει την είδηση”.

Ερωτηθείς για το πώς αποκλείει να ισχύει το περιστατικό, απάντησε πως “σαν Πάνθηρες θα είχαμε βγάλει κάποια ανακοίνωση, εφόσον το είχε αποφασίσει η συνέλευση, αν κινούμασταν κατά του κινηματογράφου. Θα αναλαμβάναμε τις πράξεις μας.

Ωστόσο, δεν αποκλείουμε να έχει πάρει την πρωτοβουλία κάποιος και να το έκανε, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε, ούτε γνωρίζουμε αν έγινε. Μπορεί να μην έχουμε τον πληθυσμό του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον οποιονδήποτε”.

Αν παιχτεί σε άλλες περιοχές η ταινία, να παιχτεί και στη Νέα Σμύρνη

Για το αν οι “Πάνθηρες” είναι υπέρ της προβολής της ταινίας “1968” στη Νέα Σμύρνη, μας είπε πως“δεν μπορώ να στο πω εγώ, πρέπει να το αποφασίσει η συνέλευση”, ενώ για το αν ο ίδιος ατομικά είναι υπέρ ή κατά, απάντησε: “Αν παιχτεί στον Πειραιά, στου Γκύζη, στους Αμπελόκηπους και στην Τούμπα, ναι να παίξει και στη Νέα Σμύρνη”.

Όσο για το αν θα ήθελε να πιάσουν τους δράστες, αν όντως συνέβη το περιστατικό, μας είπε: “Όχι, δεν είμαι υπέρ, διότι ούτε δικαστής είμαι, ούτε αστυνομικός, ούτε τίποτα. Είναι άλλων δουλειά αυτή και όχι δική μας. Δεν είναι αρμοδιότητά μας να πιαστεί ο οποιοσδήποτε, αν δεν μπορεί να αποδειχθεί κάποια απειλή ή οτιδήποτε”.

Τέλος, σχολίασε πως “μας κάνει τρομερή εντύπωση ότι κάποιο φίλοι της ΑΕΚ φωνάζουν, όταν αυτή η ταινία επουδενί δεν θα παίξει στον Πειραιά, στου Γκύζη, στην Τούμπα, αλλά συζητιέται με τον Πανιώνιο. Ελλοχεύουν κάποια άλλα πράγματα πίσω από τις γραμμές”.

Photo Credits: Eurokinissi

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα