Ο Μίλωνας, στο κατώφλι των 90ών γενεθλίων του, προχωρά για πρώτη φορά στη σύσταση τμήματος Επικοινωνίας & Marketing με στόχο την ουσιαστική προώθηση των δραστηριοτήτων του συλλόγου στα ΜΜΕ και την αποτελεσματική προβολή και εκμετάλλευση του εμπορικού αποτυπώματος του Συλλόγου των Χρυσών Ολυμπιονικών.

Σε αυτό το πλαίσιο, Υπεύθυνος του τμήματος Επικοινωνίας & Marketing αναλαμβάνει εθελοντικά, o Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος. Ο K. Ασημακόπουλος είναι σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας και αποτελεί ενεργό μέλος του Μίλωνα έχοντας υπάρξει αθλητής μπάσκετ στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Θα συνεργάζεται με το μέλος του Δ.Σ. του Μίλωνα κ. Εύη Χανδρινού και τον συντονιστή λειτουργίας του Συλλόγου κ.Πέτρο Κίντο.

Ήδη η συνεργασία του νέου Υπεύθυνου Επικοινωνίας & Marketing του Μίλωνα με τον Πρόεδρο κ. Μιχ. Σακελλαρίδη αλλά και τη διοίκηση του συλλόγου αποδίδει καρπούς, ενώ για το επόμενο διάστημα έχουν σχεδιασθεί αρκετές ενέργειες εξωστρέφειας που αναμένεται να προβάλλουν τις αδιαπραγμάτευτες αξίες, την πλούσια ιστορία, το ήθος και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο «ΑΟΝΣ Ο Μίλων», τα οποία μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά προάγοντας την δημιουργία όχι μόνο πρωταθλητών αλλά και ακέραιων ανθρώπων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here