19.2 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΧΑΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ: Κυνήγησαν τον Μπέο στα στενά της Νέας Σμύρνης!

newego_LARGE_t_1041_105971793Κυνηγημένος από 100 κουκουλοφόρους έφυγε ο Αχιλλέας Μπέος από την Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Πανιώνιου.

Ο Μπέος που εμφανίστηκε με συνοδεία 30 ανδρών είχε έξω από την αίθουσα λεκτικό επεισόδιο με τον πρώην συνεργάτη του Νίκο Ζαμάνη, μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκαν οι κουκουλοφόροι, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα πρωτοφανές κυνηγητό στα στενά της Νέας Σμύρνης!

Ο Μπέος που βρέθηκε στην συνέλευση, όπως και την πρώτη φορά, μίλησε για περίπου δέκα λεπτά χωρίς πρόβλημα, καθώς δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί στο χώρο, όπως την πρώτη φορά. Ο πρώην ισχυρός άνδρας των «κυανέρυθρων» τόνισε, μεταξύ άλλων: «Εγώ ήμουν με τον Μισαηλίδη, αλλά πρόδωσε κάποια πράγματα και ιδέες που υπήρχαν. Πλέον υπάρχει ένα ενωτικό ψηφοδέλτιο, το οποίο δε με αφορά». Μάλιστα, μετά το τέλος της ομιλίας του, ψήφισε «λευκό» στην κάλπη που υπήρχε, πριν καλά-καλά ξεκινήσει η διαδικασία!

Με την έξοδο του από την αίθουσα ο Μπέος είχε ένα πρώτο καυγά με τον Νίκο Ζαμάνη. Ο Ζάμανης, που στο παρελθόν ήταν στενός συνεργάτης και φίλος του Μπέου, μίλησε μαζί του σε πολύ υψηλούς τόνους με τους δυο άνδρες να πλησιάζουν επικίνδυνα και μάλιστα παραλίγο να έρθουν στα χέρια, κάνοντας μάλιστα αναφορά στην επί χρόνια φιλία τους, πριν παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι.

Η αψιμαχία του Μπέου με τον Ζαμάνη κράτησε όμως μόνο δέκα λεπτά, καθώς τότε έκαναν την εμφάνιση τους περίπου 100 κουκουλοφόροι με κράνη, που κυνήγησαν τον Μπέο και την συνοδεία του. Ο πρώην παράγοντας, όπως και οι 30 «φουσκωτοί», φυγαδεύτηκαν κακήν κακώς μέσα στα τα στενά της Νέας Σμύρνης, όπου συνεχίστηκε για αρκετή ώρα το κυνηγητό!

Τα αποτελέσματα των εκλογών

Αργά το βράδυ ολοκληρώθηκαν οι εκλογές, στις οποίες ψήφισαν 150 μέλη του Ερασιτέχνη. Το ενωτικό ψηφοδέλτιο Τσάβαλου και Μισαηλίδη πήρε 134 ψήφους, ενώ βρέθηκαν 11 άκυρα και 5 λευκά. Πρόεδρος θα παραμείνει ο Βασίλης Τσάβαλος, ο οποίος θα έχει 8 άτομα από το δικό του συνδυασμό στο Δ.Σ., ενώ 7 θα είναι από την παράταξη του Άρη Μισαηλίδη.

Πηγή: sentragoal

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα