22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΟΥ: ΕΝΑ ΤΑΛΕΝΤΟ “ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ” ΣΤΗ Ν. ΣΜΥΡΝΗ

730709_10200373732804329_1459013961_nΣε συνέχεια των συνεντεύξεων από νέους ανθρώπους – κατοίκους Νέας Σμύρνης, το Nea Smyrni Live επικοινώνησε με τον Χρήστο Ηλιού, νέο τραγουδιστή, ο οποίος έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικό διαγωνισμό. Ακολουθεί η αποκλειστική συνέντευξη.

Πώς προέκυψε το ρεπορτάζ του star channel και πόσο καιρό ασχολείσαι με το τραγούδι;

Ασχολούμαι με το τραγούδι ερασιτεχνικά από το λύκειο, που συμμετείχα σε γιορτές και εκδηλώσεις του σχολείου και επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια κάνοντας διάφορες εμφανίσεις και παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμούς. Έτσι λοιπόν έλαβα μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού που διοργανώθηκε την περασμένη εβδομάδα και το κανάλι του STAR που είναι πάντα δίπλα σε τέτοια γεγονότα πρόβαλε την προσπάθειά μας.

Έχεις κάνει μουσικές σπουδές ή είσαι αυτοδημιούργητος;

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει ακόμα να κάνω κάποιες μουσικές σπουδές αλλά η αγάπη μου για το τραγούδι όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με βοηθάει στο να γίνομαι καλύτερος. Παράλληλα κατάφερα να πάρω και πτυχίο στην ηχοληψία ώστε να διευρύνω τις μουσικές γνώσεις μου και να αποκτήσω μια γενική άποψη πάνω στη μουσική.

Πες μας για τα μελλοντικά καλλιτεχνικά σου σχέδια; Αυτή την περίοδο τραγουδάς κάπου;

Αυτή την εποχή έχω φτιάξει ένα γκρουπάκι και εμφανιζόμαστε σε μικρούς χώρους παρουσιάζοντας την μουσική μας και περιμένοντας να μας ακολουθήσουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη να διασκεδάσουν και να ακούσουν καλή μουσική. Μελλοντικά ευελπιστώ να καταφέρω να ξεκινήσω μαθήματα φωνητικής γιατί η εκπαίδευση για την φωνή είναι βασική και δεν σταματά ποτέ σε όποιο επίπεδο και να βρίσκεσαι αλλά και να ολοκληρώσω την πρώτη μου δισκογραφική δουλειά και να διευρύνω τις συνεργασίες μου στον χώρο του τραγουδιού.

Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συνεχώς νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες. Ποιον ξεχωρίζεις και γιατί;

Πράγματι τα τελευταία χρόνια έχουν εμφανιστεί πολλοί αξιόλογοι καλλιτέχνες. Αυτό το γεγονός μου δίνει κουράγιο να εμπνέομαι και να συνεχίζω να προσπαθώ να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Δεν μου είναι εύκολο να ξεχωρίσω κάποιον καλλιτέχνη γιατί ο καθένας είναι μοναδικός και αγαπιέται για το δικό του ύφος και στυλ .

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα