Μπορεί ο Πανιώνιος να έχασε από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, όμως για ακόμη μια φορά το πανελλήνιο αναγνώρισε το ιδιαίτερο ήθος που έχει ο Ιστορικός και οι αθλητές του.

Ετσι όταν τέλειωσε το παινχίδι οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Όμως ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, κατευθύνθηκε προς το μνημείου των αδικοχαμένων οπαδών του Άρη το οποίο βρίσκεται μπροστά στη θύρα 3. Πλησίασε, κοντοστάθηκε, έκανε τον σταυρό του και στη συνέχεια γονάτισε και προσκύνησε σε μία στιγμή η οποία ήταν συγκλονιστική και φυσικά ενδεικτική του τι πραγματικά πρεσβεύει ο αθλητισμός.

Όπως σημείωσε ο ίδιος έκανε την κίνηση για τη Ρενάτα, τη φίλαθλο του Πανιωνίου που έχασε πρόσφατα τη μάχη με τον καρκίνο αλλά ακτάφερε να ενώσει τους φιλάθλους. «Όταν έβγαλε η Ρενάτα το πρόβλημα, οι οπαδοί του Άρη είχαν κρεμάσει πανό για την Ρενάτα. Οπότε από εκεί ψηλά που μας βλέπει τώρα, θα ήθελε και αυτή να το κάνω. Ήταν εκ μέρος όλων των παικτών της ομάδας, όπως τίμησαν την Ρενάτα μας έτσι και εμείς σαν ομάδα κάναμε αυτή τη κίνηση», είπε χαρακτηριστικά.

Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής σου σαν άνθρωπος και σαν αθλητής…Η Ρενάτα είναι περήφανη για σένα..Σε ευχαριστούμε αρχηγέ…

Gepostet von SUPER3 Official Page am Sonntag, 2. Februar 2020

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here