22.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ένας Νεοσμυρνιώτης στο Τόκυο, o Χρήστος Κοδέλλας μοιράζεται την εμπειρία που βιώνει

Αρχικά θα ξεκινήσω για την τιμή που μου έκανε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος , να αναλάβω την συγκεκριμένη θέση ( σκάουτερ και video analysis) …εννοείται ακύρωσα ο,τι δουλειές -πρότζεκτ είχα για να ενσωματωθώ και να γίνω μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας Υδατοσφαίρισης με τις τόσες διακρίσεις , το ένιωσα τιμή και προστιθέμενη αξία για εμένα!!!

Το να είσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον αντιπρόεδρο και πέντε φορές σε συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες και πρώτο σκόρερ στο πόλο πανελλαδικά τον Γιώργο Αφρουδάκη τα λέει όλα, ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή με έκανε να αισθανθώ μέλος της ομάδας και πολύτιμος!!!

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου δυσκολα μπορώ να την περιγράψω με λίγα λόγια αλλά το να είσαι σε Ολυμπιακούς Αγώνες με το εθνόσημο ειναι πάνω από όλα….τόσοι πολλοί αθλητές που τους έβλεπα από την τηλεόραση να τους βλέπω καθημερινά και να ανταλλάσουμε κουβέντες αυτό τα λέει όλα. Τώρα στο κομμάτι που αφορά την ομάδα μας το Πόλο, έχω την τιμή να είμαι συνεργάτης του Κο Θεοδωρή Βλαχου του ομοσπονδιακού τεχνικού με τις τόσες επιτυχίες σε εθνικό όσο και παγκοσμιο επίπεδο και καθημερινά να είμαι με αυτά τα παιδιά που μας κάνουν περήφανους μέσα στην πισίνα…παιδιά προσγειωμενα, παιδιά που ήρθαν εδώ με ένα σκοπό να φέρουν στην Ελλάδα μια καλή θέση και αν μπορέσουμε και το μετάλλιο .. Κλείνοντας θέλω να πω αυτή η εμπειρία θα μείνει για πάντα χαραγμένη μέσα μου ανεξάρτητος αποτελέσματος, γιατί μόνο θετικα μπορεί να αποκομίσει κάποιος όταν συμμετέχει σε Ολυμπιάδα.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα