22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ήττα για τον Πανιώνιο από τον Π.Α.Ο.Κ. στον πρώτο μικρό τελικό

1115037Ο Πανιώνιος δεν παρουσίασε καλή εικόνα στο κλειστό της Αρτάκης, ηττήθηκε με 60-65 από τον ΠΑΟΚ και πλέον έχασε το προβάδισμα για την “κατάληψη” της 3ης θέσης στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1.

Οι κυανέρυθροι παρουσιάστηκαν κουρασμένοι από την προσπάθεια του προηγούμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν μπόρεσαν να βρουν ιδιαίτερα καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και ηττήθηκαν από τον παθιασμένο ΠΑΟΚ.

Για τον Ιστορικό ξεχώρισε ο ΜακΚόλουμ ο οποίος σημείωσε 23 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μίλμπουρν (14π.) και Λάνγκφορντ (12π.).

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 20 λεπτά ο Πανιώνιος δεν είχε ιδιαίτερα καλή απόδοση, με τον ΠΑΟΚ να οδηγεί το ματς στον ρυθμό που ήθελε.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους να είναι μπροστά στο σκορ με 18-19, ενώ και το τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου είχε τον ΠΑΟΚ σε ρόλο «οδηγού» με 30-33.

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους παίκτες του Σφαιρόπουλου να μην μπορούν να βρουν εύκολα λύσεις επιθετικά, ενώ και αμυντική η συμπεριφορά της ομάδας δεν ήταν και η καλύτερη. Το σκορ του δεκαλέπτου ήταν 46-49.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ιστορικός βελτιώθηκε σημαντικά, πήρε το προβάδισμα στο σκορ και ανέλαβε τα ηνία του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ από την μεριά του δεν παρατήθηκε και με ατομικές ενέργειες –κυρίως- του Κούπερ βρισκόταν κοντά στο σκορ και 1.34 πριν το φινάλε ο Δέδας με τρίποντο έβαλε μπροστά την ομάδα του με 57-58.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε εκ νέου να μπει σε ρόλο… μπροστάρη, οι φιλοξενούμενοι με σωστή διαχείριση κράτησαν το προβάδισμα και σε συνδυασμό με τα λάθη των κυανέρυθρων έφτασαν στη νίκη με 60-65.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σπάσει την έδρα του Πανιωνίου, έκανε το «1-0» στην σειρά των «μικρών τελικών» και την Δευτέρα (26/05) στη Θεσσαλονίκη θα διεξαχθεί η δεύτερη αναμέτρηση των δύο ομάδων. Πλέον το «πάνω χέρι» για την 3η θέση των πλέι οφ έχει φυσικά ο ΠΑΟΚ.

Δεκάλεπτα: 18-19, 30-33, 46-49, 60-65 πηγή: panionianea.gr

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα