24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ίλιον: Bιασμός 15χρονης από 19χρονο

«Στις συμπληρωματικές πληροφορίες του εγγράφου της Αστυνομίας αναφέρθηκε ότι όπως καταγγέλθηκε στην υπηρεσία μας, πρώτες πρωινές ώρες της 3/3/2021, η ανωτέρω ανήλικη μετά από κατανάλωση αλκοόλ (βότκα) βιάστηκε από ενήλικο άνδρα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην περιοχή του Σκαραμαγκά, όπου είχαν μεταβεί από κοινού με έτερα άτομα. Η ανήλικη διακομίστηκε στο Γ.Ν.Π.Α «Παν. & Αγλ. Κυριακού, συνέπεια αναφερόμενου βιασμού», τονίζεται μεταξύ άλλων στην ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε από του Ιατροδικαστές του Εργαστηρίου και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η 15χρονη φέρει κακώσεις στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της φρίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 15χρονη μαζί με την συνομήλικη ξαδέρφη της καθόταν σε πλατεία μαζί με δύο νεαρούς, αδέρφια, ηλικίας 19 και 25 ετών. Κάποια στιγμή άρχισαν να καταναλώνουν αλκοόλ και οι δύο άνδρες παρέσυραν τα κορίτσια σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής, όπου τις έδωσαν ξανά αλκοόλ και τις μέθυσαν.

Ο 19χρονος στη συνέχεια βίασε το ένα από τα δύο κορίτσια, ενώ ο 25χρονος προσπάθησε να κάνει το ίδιο σε βάρος του δεύτερου κοριτσιού.

Το κορίτσι, ωστόσο, αντιστάθηκε σθεναρά και ο 25χρονος δεν κατάφερε το σκοπό του.

Ο 19χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και πήρε το δρόμο για τη φυλακή, ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Τα κορίτσια είναι σε κακή κατάσταση και υποστηρίζονται από ψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: policenews.eu

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα