22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ακαδημία Μπάσκετ Πανιωνίου: Απάντηση στους Πάνθηρες


akadimiaΑνακοίνωση, με την οποία απαντάει ουσιαστικά σε αυτή των Πανθήρων, εξέδωσε η Ακαδημία του μπασκετικού Πανιωνίου.


Αναλυτικά:

“Η ανακοίνωση απο το site των Πανθήρων, μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει. Αναγκαζόμαστε να ζητήσουμε την διόρθωσή της διότι στο κομμάτι της που αναφέρεται στην Ακαδημία Μπάσκετ Πανιωνίου, είναι όλο αναληθές.

Δεν υπάρχει αυτόνομο ταμείο
Δεν αμφισβητούμε τις αποφάσεις του ΔΣ
Δεν υπάρχουν άτομα που αποκτούν περιουσίες
Δεν έχουμε καμμιά σχέση με μαναντζεριλίκια
Αντίθετα είμαστε Πανιώνιοι, γεννημένοι στο γήπεδο και ζούμε στο γήπεδο.

Καλούμε τον συντάκτη της ανακοίνωσης ή όσους έχουν σχετικές απορίες να ενημερωθούν απο τον Πρόεδρο του Πανιωνίου ΓΣΣ και το ΔΣ του.

Επίσης με την ευκαιρία, οφείλουμε να ενημερώσουμε οτι σχετικά με την ΚΑΕ Πανιώνιος, ο ρόλος μας ήταν βοηθητικός και βραχύχρονος.

Προτρέψαμε και με άλλους Πανιώνιους, απόντος του Ερασιτέχνη, τον κ Λιανό να δώσει τη λύση στο αδιέξοδο στο οποίο βρισκόταν το φθινόπωρο η αντρική ομάδα του συλλόγου. 

Αντιπροσωπεύσαμε στους αγώνες που χρειάστηκε τον Πανιώνιο με την εφηβική ομάδα. Τα παιδιά που γαλουχούνται στην Ακαδημία Μπάσκετ, πήραν στις πλάτες τους πολλαπλάσιο βάρος απο αυτό που μπορούν, αλλά άντεξαν. Η Ακαδημία «βγάζει» αθλητές, η διαχείρηση και η εξέλιξη τους, είναι κάτι πέρα απο τα όρια ενός ερασιτεχνικού τμήματος.

Απο τη στιγμή που η ΚΑΕ οργανωτικά στάθηκε στα πόδια της υπο την καθοδήγηση του κ. Σταμούλη, στον οποίο εμπιστεύθηκε ο κ. Λιανός τη συνέχεια της ομάδας, η Υποδομή Μπάσκετ Πανιωνίου, δεν είχε καμμία άλλη «εμπλοκή». 

ΥΓ. Λόγος πολύς γίνεται για το ακρωνύμιο PBA (Panionios Basketball Academy). Ελληνιστί, Ακαδημία Καλοθοσφαίρισης Πανιωνίου. Φέρει το σήμα του συλλόγου το οποίο το έχει τιμήσει με τα 10 πανελλήνια πρωταθλήματα. Και τα καλύτερα έρχονται…”.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα