16.1 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ακόμη μια σημαντική μεταγραφή για τον Μίλωνα-Πήρε Δημήτρη Μπένο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κλείνει την φροντ λάιν του ο Μίλωνας, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον πολύπειρο, και με δυο διαδοχικές ανόδους, Δημήτρη Μπένο.

Ο 35χρονος σέντερ, κατάφερε να ηγηθεί με την παρουσία του, της νεανικής ομάδας του ΕΦΑΟΖ, κερδίζοντας το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ τις δυο προηγούμενες σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με το Παγκράτι, με το οποίο κέρδισε την άνοδο στην Α2, ενώ είχε 7,9 πόντους σε 29 παιχνίδια στην Β’ Εθνική.

Φυσικά μόνο άγνωστος δεν είναι στις τάξεις της ομάδας της Νέας Σμύρνης, στην οποία αγωνίστηκε την σεζόν 2010-2011, και επιστρέφει σε αυτή μετά από 10 χρόνια, με τον Νίκο Καραγιάννη να πιστεύει ιδιαίτερα στην παρουσία του.

Αναλυτικά :

«Ο Μίλωνας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Μπένο.

Ο Δημήτρης Μπένος ο οποίος έχει υπάρξει στο παρελθόν μέλος της ομάδας του Μίλωνα, αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά με την ομάδα του Φιλαθλητικού Ζωγράφου, ενώ έχει σημαντική εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες.

Έχει αγωνισθεί σε Πανελευσινιακό, Λαύριο, Παγκράτι, ΑΓΕ Χαλκίδας, Αιγάλεω, ενώ στην παρουσία του στο Λαύριο κέρδισε την άνοδο στην Α1.

Δημήτρη καλωσόρισες στον Μίλωνα».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα