18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

”Είναι επικίνδυνοι – είναι εγκληματίες! ΠΕΙΝΑ – ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ – ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 

  Αφού πνίγουν τη λαϊκή οικογένεια με χαράτσια, ακρίβεια, μειώσεις μισθών, ανεργία και καταργούν οποιοδήποτε μέτρο έδινε έστω και μια μικρή ανάσα στους εργαζόμενους, τώρα θέλουν να μπουκώσουν τη νεολαία μας με ναρκωτικά για να τη έχουν οι πλουτοκράτες του χεριού της! Συνυπεύθυνοι, γιατί πάνε χέρι – χέρι με την κυβέρνηση του «Μαύρου Μετώπου», είναι ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜ.ΑΡ και οι οικολόγοι, οι οποίοι στηρίζουν το εγκληματικό νομοσχέδιο που επιτρέπει την ελεύθερη διακίνηση των ναρκωτικών!

Τη ναρκωκουλτούρα και την απαράδεκτη «αρχή» του λεγόμενου «δικαιώματος στην αυτοπροσβολή»(!) φρόντισε να φέρει στο δημοτικό συμβούλιο η δημοτική αρχή (ΠΑΣΟΚ με στελέχη της ΝΔ, του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜ.ΑΡ.), δια μέσου δημοτικού της συμβούλου που είναι στέλεχος της νεολαίας ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα έφτασε στο σημείο να ζητήσει και τα «ρέστα» από τους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης, γιατί το ΚΚΕ δεν ψήφισε τον εγκληματικό αυτό νόμο!! Να σημειωθεί ότι αυτή η άθλια τοποθέτηση έγινε στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του νομικού προσώπου του Πολιτισμού! 
Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ακόμα ένα έγγραφο του Υπ. Παιδείας (10112/Δ4-30/01/2012), το οποίο επισπεύδει τις συγχωνεύσεις των σχολείων, περνάει τα λειτουργικά έξοδα στους δήμους και ζητάει από τις αρχές να ελαττώσουν τις αντιδράσεις που έρχονται! Δηλαδή λιγότερα και χειρότερα σχολεία για τα παιδιά του λαού, απολύσεις για δασκάλους και καθηγητές, χειραγώγηση του λαού!
Η πολιτική τους είναι αδιέξοδη, είναι εγκληματική, σκοτώνει την εργατική τάξη και τις λαϊκές οικογένειες. Τέρμα πια στις αυταπάτες! Η καπιταλιστική κρίση είναι τόσο βαθειά που κανείς δεν μπορεί να τη διαχειριστεί προς όφελος του λαού, ούτε καν να τον ξεγελάσει με ένα ξεροκόμματο, όπως έκανε παλιά!

ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΤΩΡΑ! ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΑΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΖΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΤΑΞΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!”

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα