22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Ανοίγει» επιτέλους ο ερασιτεχνικός αθλητισμός

Το “πράσινο φως” για άνοιγμα των μουσείων στις 14 Μαΐου, των ερασιτεχνικών αθλητικών δραστηριοτήτων στις 17 Μαΐου και των θερινών κινηματογράφων στις 21, έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες στην κυβέρνηση η επιτροπή των λοιμωξιολόγων, που συνεδριάζει για τα επόμενα βήματα προς την άρση του lockdown.

Η εισήγηση περιλαμβάνει επίσης την έναρξη των θεατρικών και μουσικών παραστάσεων σε ανοιχτά θέατρα από τις 28 του μηνός.

Από 17 Μαΐου ξεκινούν οι αθλητικές ακαδημίες σε ανοιχτούς χώρους, σε μικρά, σταθερά γκρουπ μέχρι δέκα άτομα και για τρεις εβδομάδες.

Οι τελευταίες δραστηριότητες που θα ανοίξουν θα είναι τα θέατρα και οι συναυλίες, είτε στις 28 Μαΐου είτε την 1η Ιουνίου. Όλες οι δραστηριότητες που πρόκειται να ανοίξουν το προσεχές διάστημα είναι μόνο σε εξωτερικούς χώρους.

Το δεύτερο ζήτημα που θα συζητηθεί, καθώς απασχολεί πολύ κόσμο, είναι η επανεκκίνηση δημόσιων και ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών, η οποία προσανατολίζεται για τις 24 Μαΐου. Η καθηγήτρια Παιδικής Λοιμωξιολογίας Βάνα Παπαευαγγέλου θα εξηγήσει το απόγευμα, στην ενημέρωση από την επιτροπή, γιατί αποφασίστηκε να μην γίνει αυτό το βήμα νωρίτερα.

Πηγή: skai.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα