24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΕΟΛΑΙΑΣ-ΑΘΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ

Αφουγκραζόμενος την ανησυχία των αθλούμενων μελών του Δήμου μας για την έκτακτη αναβολή των ωρών κοινού για το Σάββατο 20.10.2012 θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής:

Στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης συνυπάρχουν 3 αθλητικά σωματεία της πόλης και ο Δήμος Ν. Σμύρνης με προγράμματά του.

Για πρώτη φορά από την λειτουργία του ο Δήμος Ν. Σμύρνης υλοποιεί Α) πρόγραμμα για ενήλικες πρωί και απόγευμα καθημερινά. Β) Πρόγραμμα baby swimming και γ) Πρόγραμμα για παιδιά σε απογευματινή ζώνη, σε συνεργασία με τους αθλητικούς συλλόγους.

Το πρόγραμμα κοινού θα τροποποιείται, με έγκαιρη ενημέρωση των αθλούμενων, εφ’ όσον υπάρξει κώλυμα της χρήσης της κολυμβητικής δεξαμενής.

Οτιδήποτε άλλο φημολογείται ή ακούγεται κινείται στα πλαίσια της φαντασίας αυτού που τα λέει.

Ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας –Άθλησης

Συρίγος Πολύδωρος

Related Articles

  1. Όλα καλά έως εδώ.
    Ακούμε και κλείνουν κολυμβητήρια ανά την Ελλάδα.
    Ερωτώ: Το δικό μας κολυμβητήριο είναι βιώσιμο? Δεν συζητώ για κέρδος, αλλά τουλάχιστον τα έσοδα καλύπτουν τα έξοδα?
    Απαντώ: Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση επειδή τα σωματεία δεν πληρώνουν σχεδόν ποτέ!!! Απεναντίας πληρώνονται αδρά, από όποιον πηγαίνει το παιδί του για εκμάθηση σε αυτά. Οπότε τα έξοδα καλύπτονται προφανώς από το Δήμο στον οποίο ανήκει το κολυμβητήριο, τον οποίο φυσικά πληρώνουν οι δημότες.
    Ξαναρωτώ: Δεν θα ήταν λογικό, οι ώρες του κοινού να είναι περισσότερες(άρα και περισσότερα έσοδα για το Δήμο)και να μην ακυρώνονται ή τροποποιούνται εύκολα εκτός από εξαιρετικές περιπτώσεις και φυσικά αφού προηγουμένως έχει ειδοποιηθεί έγκαιρα ο κόσμος?

  2. Δηλαδή ο κος Αντιδήμαρχος θέλει να πει ότι είναι στη φαντασία μου ότι πλήρωσα τρίμηνη συνδρομή για δεδομένες ώρες κοινού, και ξαφνικά ενημερώνομαι ότι αυτές οι ώρες θα τροποποιούνται; Για ποιο λόγο δεν ενημερώθηκα πριν πληρώσω την τρίμηνη εγγραφή ότι υπάρχει πιθανότητα το ωράριο να τροποποιείται για να αποφασίσω το αν θα μου άρεσε ή όχι;
    Ο κος Αντιδήμαρχος θα έπρεπε να ψάξει την ουσία του προβλήματος που δημιουργείται στους αθλούμενους και την τσέπη τους προτού εκθειάσει τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Το ότι συνυπάρχουν 3 σωματεία και ο Δήμος της Νέας Σμύρνης στο κολυμβητήριο δεν αποτελεί λόγο για τον οποίο θα έπρεπε να δείξω κατανόηση. Ο λόγος είναι ότι πληρώνω για τις υπηρεσίες του κολυμβητηρίου και απαιτώ να μην τροποποιείται το ωράριο ή τουλάχιστον να έχω ενημερωθεί πριν πληρώσω την τρίμηνη εγγραφή ότι το ωράριο τροποποιείται! Κατά πόσο όσα καταγράφω είναι στα πλαίσια της φαντασίας μου και ότι θα γίνεται έγκαιρη ενημέρωση για τις τροποποιήσεις θα φανεί και θα είμαι εδώ για να μοιραστώ την εμπειρία μου και με άλλους φαντασιόπληκτους!
    ΕΥΗ ΞΥΣΤΡΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα