16 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΕΠΙΚΑΙΡΑ’ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

‘‘Στη διαμαρτυρία του δημάρχου κ. Στ. Τζουλάκη (την οποία και παραθέτουμε) σε σχετικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα μας στο φ/385 στις 8 Σεπτεμβρίου 2012,  με τον πηχυαίο τίτλο όπως ο ίδιος αναφέρει,  φράσεις που ο ίδιος είπε απευθυνόμενος στο Δ/ντή  του 7ου Δημ. Σχολείου κ. Γουρναρόπουλου και τις οποίες δημοσιοποιήσαμε ως πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα μας, απαντάμε στο δήμαρχο τα εξής:

Κύριε Δήμαρχε η εφημερίδα μας επειδή εδώ και 13 χρόνια έχει πέσει στη δυσμένεια σας-λόγοι αντιδεοντολογικοί για μια δημοτική αρχή- επειδή δε σας ικανοποιεί η κριτική που σας ασκούμε ως μέσο ενημέρωσης, δεν έχει ποτέ καταφέρει να διασταυρώσει την όποια είδηση ή σχολιασμό,  που εσείς επικαλείστε αφού το γραφείο τύπου σας ουδέποτε είναι ενημερωμένο ή μας απαντάει ότι δε γνωρίζει!   Είναι προφανής η εντολή τακτικής που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια ! Αλλά και σε πολλές άλλες περιπτώσεις όταν απευθυνθήκαμε σε στελέχη σας εισπράξαμε αρνητικές απαντήσεις ή απέφυγαν να μας ενημερώσουν κι αυτές οι περιπτώσεις είναι πάμπολλες.

Για τις συγκεκριμένες  εκφράσεις σας, που αφορούσαν τον κ. Γουρναρόπουλο, κατά την ακροαματική διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων της 6ης Σεπτεμβρίου, σας απαντώ  ότι μόλις τελείωσε η ακροαματική διαδικασία παρευρισκόμενοι γονείς με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς, παρουσία του διευθυντού του σχολείου, γεγονός που δεν διαψεύστηκε ούτε κι από τον απειληθέντα  κ. Γουρναρόπουλο, μέχρι κι αυτή την ώρα που συντάσσονται αυτές οι απαντητικές μας αράδες.

Πέραν όμως αυτού, σε πρόσφατη γενόμενη επίσκεψη κλιμακίου του δημοτικού συνδυασμού «Συμμαχία πολιτών για τη Νέα Σμύρνη» που έγινε τη Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου στο χώρο του 7ου Δημ. Σχολείου από τον επικεφαλής αυτού κ.Νίκο Στέφο, που συνοδεύονταν  από μέλη της παράταξης του, το δημ. συμβούλο Σπύρο Κούρτη, τον εκδότη της εφημερίδας « η Φωνη της Ν. Σμύρνης» Δημ. Πανταζή, τον φωτορεπόρτερ Μαν. Γρηγοράκη και τον υπογράφοντα, ο διευθυντής του σχολείου (σχετική φωτο) μετά από σχετική ερώτηση μου για τις σε βαρος του εκφράσεις σας κ. Τζουλάκη, μου τις επιβεβαίωσε παρουσία όλων επαναλαμβάνοντας τις, «…με αυτά που λες θα σε στείλω φυλακή» τονίζοντας μου ότι αυτά λέχθηκαν κατά την ακροαματική διαδικασία και παρουσία της δικαστικής αρχής.

Μετά λοιπόν την επιβεβαίωση των λεχθέντων σας τόσο από τους παρευρισκόμενους γονείς στο δικαστήριο όσο κι από την επιβεβαίωση του Δ/ντή κ. Γουρναρόπουλου, δεν χρειάζεται καμία περεταίρω διασταύρωση εκτός κι αν τα πρακτικά της δίκης διαψεύδουν ότι μας έχει καταγγελθεί κι η εφημερίδα μας δημοσίευσε.

Δυστυχώς όμως κ. Τζουλάκη κι εσείς συνεχίζεται την ίδια τακτική (όπως κι ο προκάτοχος σας δήμαρχος), κατά του τοπικού τύπου και ιδιαίτερα βάλλετε κατά της εφημερίδας μας και μάλιστα με περίσσιο μένος και με εμφανή  την αντιδημοκρατική σας συμπεριφορά, εκμεταλλευόμενος το δικαίωμα του «ισχυρού» που η θέση την οποία σήμερα κατέχετε, σας δίνει.

Ξέρεται κ. δήμαρχε εμείς δεν πολιτευόμαστε, ούτε προσδοκούμε θώκους για επάγγελμα. Επιτελούμε και υπηρετούμε απλά ένα λειτούργημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να καταγράφει και να κρίνει τα καλά και τα άσχημα της καθημερινότητας του δημόσιου βίου. Εσάς αυτό σας ενοχλεί, σας χαλάει τα σχέδια, σας χαλάει τη «σούπα».  Γι’ αυτό μας εναντιώνεστε σε ότι κι αν καταγράψουμε και το θεωρείται ως λαϊκισμό, λάσπη, μικροπολιτική κι ενίοτε κάνετε αναφορά και για ηθική σπίλωση σας (κοινότυπες φράσεις δικαστικής καταγγελίας)  αφού είναι δεδομένο ότι όλα αυτά τα χρόνια αρέσκεστε ως δημοτική αρχή  μόνο στα ευχολόγια και στα λιβανιστήρια, γιατί αυτή η οσμή σας ικανοποιεί!

Σε ότι δε αφορά την αντικειμενικότητα της εφημερίδας μας καλό θα είναι πρώτα εσείς στη διοίκηση σας να το εφαρμόζεται και μετά να μας κρίνεται.

‘Άλλωστε» η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια, αλλά και να είναι» !

Σας ευχαριστούμε, έστω και πολύ αργά για τις προθέσεις σας να μας ενημερώνετε!

Στο εξής θα σας ενοχλούμε προσωπικά (αν και δεν είναι της αρχής μας) για όποια ενημέρωση μας, αφού πλέον ουδεμία ενημέρωση έχουμε από το αρμόδιο γραφείο τύπου για γενικά θέματα δράσεων του δήμου αλλά και για πιο σημαντικά ειδικότερα!

Κι εμεις ως το μόνο νόμιμο έντυπο της πόλης είμαστε στη διάθεση σας για την προβολή κάθε δράσης του δήμου, χωρίς να απεμπολούμε το δικαίωμα της κριτικής στα πεπραγμένα σας.’’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα