24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απευθύνουν έκκληση στους δράστες να επιστρέψουν τον κόπο της δουλειάς τους

imgΔύο νέοι κινηματογραφιστές από την Ισπανία και την Πορτογαλία απευθύνουν έκκληση σε όποιους έκλεψαν την τσάντα τους να επιστρέψουν το πολύτιμο για το ντοκιμαντέρ τους. Ο Πέδρο και η Πάολα ήλθαν στην Ελλάδα για να τραβήξουν πλάνα και να προβάλουν τη χώρα μέσα από το έργο τους, αλλά έπεσαν θύματα ληστείας στα Χανιά.

Οι δυο τους επικοινώνησαν με την εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» και ζητούν τουλάχιστον να επιστραφεί το υλικό για να μπορέσουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.
«Μέσα στην τσάντα είχαμε την κάμερά μας, σκληρό δίσκο, ταξιδιωτικά έγγραφα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγγραφα όπως διπλώματα οδήγησης. Είχαμε επίσης κοσμήματα που είχαμε αγοράσει από την Ινδία και τα πουλούσαμε εδώ για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας. Το πιο σημαντικό είναι να μας επιστραφεί το φωτογραφικό υλικό, τα βίντεο, τα έγγραφα αλλά και ένα ημερολόγιο με σημειώσεις από το ταξίδι μας.

Όλα αυτά άλλωστε έχουν αξία μόνο για εμάς», αναφέρουν και προσθέτουν: «Το ντοκιμαντέρ που γυρίζαμε αφορούσε την καθημερινή ζωή των κατοίκων σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Έχουμε επισκεφθεί την Ινδία, μιλήσαμε με κατοίκους στο Νεπάλ αλλά και εδώ στην Ελλάδα μιλήσαμε με Αθηναίους και κατοίκους του νησιού σας. Το έργο μας θα το ανεβάζαμε στο διαδίκτυο» εξηγούν, εκφράζοντας την ελπίδα να τους επιστραφούν τα αντικείμενά τους.Οι δύο νέοι βρίσκονται πλέον στα Χανιά χωρίς χρήματα και χαρτιά για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και βρίσκονται σε επαφή με τις πρεσβείες των χωρών τους.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα