19.8 C
Néa Smýrni
Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Αυτοκτονία 15χρονου στο Κερατσίνι

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά έχουν μεταφέρει το κινητό και τον υπολογιστή του μαθητή στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και αναμένουν τα αποτελέσματα. Στόχος των Αρχών είναι να διαπιστωθεί με ποιους είχε επικοινωνήσει ο ανήλικος πριν το απονενοημένο διάβημα, εάν είχε ανταλλάξει μηνύματα, εάν είχε επηρεαστεί ψυχολογικά από κάποιον αλλά και ποια διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια έπαιζε.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το παιδί είχε τραυματιστεί στο πόδι και οι γιατροί είχαν διαγνώσει ρήξη χιαστού. Ο γιατρός είχε πει στον 15χρονο ότι θα έπρεπε να παραμείνει στο σπίτι για 2-3 μήνες. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με την καραντίνα, είχε ως αποτέλεσμα ο μαθητής να περνάει όλη τη μέρα του στο σπίτι.

Η μητέρα του 15χρονου κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι το παιδί έπαιζε πολλές ώρες διαδικτυακά βιντεοπαιχνίδια, ζητώντας από την ΕΛ.ΑΣ. να διερευνήσει εάν τα βιντεοπαιχνίδια μπορεί να συνδέονται με το απονενοημένο διάβημα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο δωμάτιό του στις 18.30, απόγευμα Δευτέρας. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βρισκόταν μόνος του στο δωμάτιό του όταν προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει κανείς να τον βοηθήσει ή να αντιδράσει με οποιοδήποτε τρόπο.

Η μητέρα του ήταν αυτή που βρήκε το παιδί και ειδοποίησε τις Αρχές. Ο 15χρονος μεταφέρθηκε στο Αττικό Νοσοκομείο αλλά ήταν πια αργά.

Πηγή: newsbomb.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα