18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι μαθητές πριν από λίγο

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η απολογία των επτά ανηλίκων που έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη.

Και οι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με μοναδικό περιοριστικό όρο την επίβλεψή τους από κοινωνικό λειτουργό.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο είναι προγραμματισμένες οι απολογίες των ενηλίκων συλληφθέντων.

«Τυχαίες οι συλλήψεις των παιδιών μας»

Τι δήλωσαν γονείς ανηλίκων στην «Εφ.Συν.»

Οι γονείς δύο ανήλικων συλληφθέντων εκφράζουν την αγωνία τους για το βαρύτατο κατηγορητήριο που αντιμετωπίζουν οι γιοι τους που συνελήφθησαν στις 9.30 μ.μ. (δύο ώρες μετά τον τραυματισμό του αστυνομικού) στη συμβολή των οδών Θράκης και Αγίας Φωτεινής.

«Μένουμε 17 χρόνια στη Νέα Σμύρνη, τα παιδιά μας είναι φίλοι από το σχολείο, μια παρέα τεσσάρων αγοριών, είχαν πάει στο σπίτι του ενός, θα επέστρεφαν νωρίς. Περνούσε η ώρα και αρχίσαμε να ανησυχούμε, τηλεφωνήσαμε στο σπίτι του φίλου τους και όταν μάθαμε ότι είχαν φύγει από κει, επικοινωνήσαμε με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής μας. Μας είπαν ότι έχουν συλληφθεί και χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Η σύλληψη έγινε σε απόσταση εκατό μέτρων από το σπίτι του φίλου τους και έχει καταγραφεί σε βίντεο. Την ώρα που βγήκαν τα παιδιά στο τελείωμα του πεζόδρομου, περνούσαν μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ, έριξαν κρότου/λάμψης, τα παιδιά έτρεξαν σε μια πιλοτή. Σε λίγο βγήκαν με τα χέρια σηκωμένα, έχει καταγραφεί σε βίντεο αυτό. Γείτονες να φωνάζουν από τα μπαλκόνια “αφήστε τα παιδιά, δεν έκαναν τίποτα”. Θα έρθουν όλοι μάρτυρες. Ξέρουμε τι παιδιά έχουμε, δεν έκαναν απολύτως τίποτα, αλλά τα χτύπησαν, τους έσφιγγαν τις χειροπέδες… Εχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη γιατί λέμε την αλήθεια».

πηγή efsyn.gr
 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα