14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Β. ΤΣΑΒΑΛΟΣ: “Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τον Σπυρόπουλο”

TSABALOSΠρωταγωνιστικό ρόλο, στο μεταγραφικό χορό του Γενάρη, διαδραματίζει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Παναγιώτης Σπυρόπουλος. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο, έχουν εξάψει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, όπως ο Παναθηναϊκός, με αποτέλεσμα η παραμονή του στον Ιστορικό να εξελίσσεται σε θρίλερ! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Τσάβαλος, μίλησε για το θέμα και τόνισε πως το Δ.Σ. κάνει ότι μπορεί, ώστε να παραμείνει ο παίκτης, ωστόσο υπάρχει ακόμα μεγάλη οικονομική διαφορά.

Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωση του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, σύμφωνα με τον Βασίλη Τσάβαλο.

Ο Πρόεδρος του Ιστορικού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΝovaΣπορ fm” για το θέμα του νεαρού ποδοσφαιριστή και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό ακόμη και τον Ιανουάριο.

«Δεν παίρνω μόνος μου τις αποφάσεις, αύριο-μεθαύριο θα καθίσουμε στο τραπέζι όλο το Δ.Σ. και θα συζητήσουμε τι θα γίνει με την περίπτωση του Σπυρόπουλου», ήταν τα αρχικά του λόγια και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάληξη με τον Σπυρόπουλο. Πιστεύω ότι παίκτες σαν αυτόν θα πρέπει να μένουν χρόνια στην ομάδα για να παίρνουν και κάτι από τον χαρακτήρα του σωματείου. Από εκεί και πέρα, οι κουβέντες που έγιναν μέχρι τώρα, προέκυψε σημαντική διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι. Εμείς απλώνουμε το χέρι μας μέχρι εκεί που μπορούμε. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, θα δούμε αν θα πάρουμε άλλη πρωτοβουλία τις προσεχείς ημέρες που θα το συζητήσουμε».

Πηγή: Panionianea

spyropoulos

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα