22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γι αυτό είναι το καμάρι της Σμύρνης – Ο Πανιώνιος παραχώρησε το γήπεδο στον Απόλλωνα για τα παιχνίδια της Footbal League

1.κερκίδα-Ι.-1024x768Οριστικά στη Ν. Σμύρνη στο γήπεδο του Πανιώνιου θα δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια ο Απόλλων Σμύρνης τη σαιζόν 2016-2017. Πρόκειται για μια κίνηση αλληλεγγύης που δείχνει το μεγαλείο του Ιστορικού και επαναφέρει στις μνήμες τους δεσμούς και τις ρίζες των δύο συλλόγων που μέσα από τις στάχτες τους αναγεννήθηκαν στην Αθήνα μετά την καταστροφή της Σμύρνης.

Παρά τις κακουχίες ο Πανιώνιος κυρίως καταφέρνει όχι μόνο να επιβιώσει αλλά και σε πείσμα των καιρών να θυμίζει ότι είναι το καμάρι της Σμύρνης γράφοντας τις δικές του χρυσές σελίδες στην ιστορία του αθλητισμού.

Τώρα 96 χρόνια μετά ήρθε η ώρα για τους συνεχιστές του Δημητρού Δάλλα να δείξουν το μεγαλείο τους απλώνοντας χέρι βοηθείας στους «αδερφούς» τους (παρά το γεγονός ότι η νοοτροπία μιας μερίδας Απολλωνιστών δεν ήταν και η καλύτερη) παραχωρώντας το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για την ποδοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα.

Ένα γνωμικό λέει: Όποιος δεν θυμάται το παρελθόν του, είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει και στη Νέα Σμύρνη ξέρουν καλά από προσφυγιά και την περηφάνια για τη καταγωγή τους δεν μπορεί να τους την πάρει κανένας, γι αυτό και στην διοίκηση αξίζουν τεράστια συγχαρητήρια για την κίνησή τους αυτή.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα