22.3 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων για Νέα Σμύρνη: «Μας ντροπιάζουν, δεν έχουν θέση στο σώμα»

Τα βίντεο από την πλατεία της Νέας Σμύρνης με την επίθεση των αστυνομικών σε έναν νεαρό που τον είχαν περικυκλώσει για να τον προσάγουν, κάνουν το γύρο του Διαδικτύου και προκαλούν θύελλα αντιδράσεων και πεδίο αντιπαράθεσης σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο. Μιλώντας στην «Ωρα Ελλάδος» ο Σπήλιος Κρικέτοςγενικός γραμματέας αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής καταδίκασε τη συμπεριφορά των συναδέλφων του και ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να λάβει άμεσα μέτρα. «Δεν ξυλοκοπούμε τον κόσμο μέσα στις πλατείες, τα υπόλοιπα είναι για να κουβεντιάζουμε. Ολα τα υπόλοιπα που ακούγονται είναι περιττά, καταδικαστέα και μας ντροπιάζουν» είπε ο κ. Κρικέτος και πρόσθεσε: «Αν η ηγεσία δεν πάρει μέτρα άμεσα θα έχουμε κι άλλα τέτοια περιστατικά με ανυπολόγιστες συνέπειες».

«Για να τελειώνουμε, ο αστυνομικός υπερασπίζεται, στέκεται δίπλα στον πολίτη, δεν τον ξυλοκοπά. Αν θέλουν να συλλάβουν κάποιον, τον συλλαμβάνουν και τελειώνει εκεί».

«Όσοι δεν αντιλαμβάνονται το ρόλο τους, δεν έχουν θέση στο σώμα, δεν έχουν θέση στην Αστυνομία. Μας ντροπιάζουν στην κοινωνία, έχουμε παιδιά, οικογένειες, φίλους… Φτάνει. Αυτές οι εικόνες ντροπιάζουν τον αστυνομικό. Γυρνάμε δεκαετίες πίσω» τόνισε ο γ.γ. των αστυνομικών υπαλλήλων Δυτικής Αττικής.

Πηγή: OPENTV.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα