22.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δείτε τους 3 Νεοσμυρνιώτες που με τη στήριξη τους, βάζουν τον Β. Λεβέντη στην επόμενη βουλή

levendisΠρωταγωνιστές στο  πρώτο προεκλογικό σποτ που έδωσε στη δημοσιότητα σημερα η Ένωση Κεντρώων είναι τρεις νεαροί συμπολίτες μας που είτε για πλάκα είτε από απόγνωση με το πολιτικό σύστημα της χώρας στηρίζουν τον Βασίλη Λεβέντη σε παλαιότερη φωτογραφία που έχει τραβηχτεί στην Πλατεία. Το μόνο που μένει είναι να δούμε κάποιον από τους τρεις εκλεγμένο βουλευτή, τόσο εκπροσωπώντας την πόλη μας όσο και τη νέα γενιά που αδυνατεί να εμπιστευτεί βουλευτές από τα παραδοσιακά κοινοβουλευτικά κόμματα.

Πιο αναλυτικά το βίντεο ξεκινά με την αφήγηση μιας ιστορίας για την Ελλάδα στην οποία πρωταγωνιστεί ο «Ξανθόπουλος» γνωστής τηλεοπτικής διαφήμισης, ο ηθοποιός Γιάννης Παπαθανάσης.

Ο ηθοποιός εμφανίζεται στο γραφείο πρωτοκόλλου της κυβέρνησης να μιλάει στο τηλέφωνο και να κάνει οτιδήποτε άλλο εκτός από το να εργάζεται. Όταν στο χώρο μπαίνει ο Βασίλης Λεβέντης έντρομος παρατάει το τηλέφωνο,  πριν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να πλησιάσει το γραφείο, να του αφήσει το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων και σε μια συμβολική κίνηση να αποκαθιστά τις πεσμένες σημαίες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια ο «υπάλληλος» ανταλάσσει χειραψία με τον πρόεδρο της ΕΚ και ακολουθεί μια σειρά μηνυμάτων όπως:

«Τώρα ξέρω τι να κάνω. Διώχνω τους αργόμισθους, πολεμώ τα ρουσφέτια. Εξυγιαίνω το δημόσιο, ανακουφίζω τον ιδιωτικό τομέα, φέρνω επενδύσεις. Δίνω κίνητρα σε υγιείς επιχειρήσεις να φέρουν ανάπτυξη και μείωση ανεργίας».

Το σποτ κλείνει με μια σειρά πολιτών που δηλώνουν δημόσια τη στήριξή τους στον Βασίλη Λεβέντη, με τους 3 Νεοσμυρνιώτες να κλέβουν τις εντυπώσεις με την εκφραστικότητα τους.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα