24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Τύπου της “ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ”

xeiropedes_2ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ!
ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ!
Με στυγνή καταστολή και επίδειξη βαρβαρότητας από τους πραιτοριανούς των ΜΑΤ και των ΔΙΑΣ-ΔΕΛΤΑ  απάντησε η άθλια κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στις χθεσινές διαδηλώσεις κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και της Ε.Ε.
Χαρακτηριστικό επεισόδιο η σύλληψη του αγωνιστή συντρόφου μας στην ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ καθηγητή Παύλου Αντωνόπουλου, μετά από επίθεση διμοιριών ΜΑΤ. Η κατηγορία της αστυνομίας είναι η συμμετοχή του στην «απαγορευμένη» από την ελληνική κυβέρνηση συγκέντρωση που έλαβε χώρα χθές 8/1 και την καλούσαν πολιτικές και συνδικαλιστικές οργανώσεις ενάντια στην κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η κυβέρνηση Σαμαρά έδειξε τις προθέσεις της και για το εξάμηνο της ελληνικής προεδρίας στην ΕΕ: βία και φίμωση για τον λαό που αγωνίζεται, για να μην ενοχληθούν η τρόικα και οι τραπεζίτες.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τη σύλληψη και απαιτούμε την άμεση απαλλαγή του Παύλο Αντωνόπουλου από τις γελοίες κατηγορίες που του προσάπτουν. Να ανατραπεί όσο είναι καιρός η κυβέρνηση. Να ανατραπούν αυτοί και όσοι επιθυμούν να διαχειριστούν την ίδια πολιτική. Το μήνυμα που δώσαμε και θα δίνουμε συνέχεια συντροφιά με τον Παύλο στους δρόμους του αγώνα  είναι ξεκάθαρο: δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν, στον δρόμο σπάμε την κυβερνητική τρομοκρατία και εκεί θα τους νικήσουμε!

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα