14.6 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δεν σταματάει το όνειρο – Ισόπαλος ο Πανιώνιος με την ΑΕΚ, μπορούσε και τη νίκη

Ματσάρα από τα παλιά το χθεσινό στη Ν. Σμύρνη με 8.000 φιλάθλους να αποθεώνουν τον Ιστορικό.

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν μέταλλο και χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και εαν ήταν περισσότερο εύστοχοι στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να είχαν πάρει ακόμη και τη νίκη. Μολονότι, βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Αραούχο στο 38’, ανέβασαν στροφές στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισαν στο 59’ με τον Μασούρα.

Επιπλέον, ο Πανιώνιος θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη καθώς στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε αποφασισμένος στο γήπεδο και έχασε σωρεία ευκαιριών.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μόνο δεύτερο τον Πανιώνιο στην κατάταξη με τη διαφορά από τον Ολυμπιακό να μειώνεται στους 6 βαθμούς και παράλληλα έγινε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για τα τα play offs.

Ωστόσο το πιο σημαντικό είναι η μαζική στήριξη του κόσμου της Ν. Σμύρνης που σε ένα παιχνίδι απόγευμα Δευτέρας γέμισαν το γήπεδο και έδειξαν τι σημαίνει Πανιώνια ιδέα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (80΄ Ταπόκο), Μασούντ, Φούντας (45΄λ.τρ. Γεσίλ), Μπεν (90΄+1 Γκιοατά)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς (84΄ Πέκχαρτ), Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (66΄ Αλμέιδα), Αραούχο (79΄ Μπακασέτας)

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα