18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημιουργία Λέσχης Ανάγνωσης στο Δήμο Νέας Σμύρνης

λαΤη δημιουργία και λειτουργία Λέσχης Ανάγνωσης για ενήλικες δημότες και κατοίκους της πόλης, με δωρεάν συμμετοχή, ανακοίνωσαν ο Δήμος Νέας Σμύρνης με την υποστήριξη της Λέσχης Γονέων της περιοχής.

Τα μέλη της λέσχης θα έχουν ως κοινά χαρακτηριστικά την αγάπη για την ανάγνωση γενικά και τη λογοτεχνική ανάγνωση ειδικότερα, το ενδιαφέρον για τη βαθύτερη γνώση της καλλιτεχνικής κατασκευής των κειμένων και την επιθυμία να διευρύνουν μέσω της λογοτεχνίας τις αισθητικές αλλά και τις κοινωνικές τους προσλαμβάνουσες.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων όπως σημειώνεται, δεν μπορεί να ξεπεράσει τα είκοσι άτομα.

Η επιλογή για όσους/ες δηλώσουν υποψηφιότητα θα γίνει με ειδικά κριτήρια που θα γνωστοποιηθούν στους συμμετέχοντες της πρώτης οργανωτικής συνάντησης.

Οι συναντήσεις θα είναι εβδομαδιαίες, δίωρες και θα λαμβάνουν χώρα σε αίθουσα του 6 ου Δημοτικού Σχολείου ( πλατεία Βασ. Σοφίας 1) της πόλης.

Την οργάνωση της Λέσχης, τον καθορισμό του περιεχομένου των συναντήσεων και το συντονισμό της συμμετοχής των μελών σε αυτήν, αναλαμβάνει η Σοφία Χατζηδημητρίου Παράσχου, φιλόλογος και συγγραφέας, που δραστηριοποιείται στην πόλη.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα γίνουν στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης, Ελ. Βενιζέλου 16, 5ος όροφος, (τηλ: 213 2025840), από σήμερα Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00 – 14:00.

Η πρώτη οργανωτική συνάντηση των εγγεγραμμένων πολιτών, με την συντονίστρια Σοφία Χατζηδημητρίου Παράσχου, θα γίνει την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, στις 17:30, στο 6ο Δημοτικό Σχολείο ( πλατεία Βασ. Σοφίας 1) της πόλης.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα