22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: «Θόλωσα και την έπνιξα» – Η ομολογία του 32χρονου πιλότου

Δύο ολόκληρες ώρες είχε στη διάθεσή του ο 32χρονος πιλότος και καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν για να στήσει την ληστεία που όπως δήλωσε στις Αρχές συνέβη στο σπίτι του τα ξημερώματα της 11ης Μαϊου στα Γλυκά Νερά. «Το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες μας ήταν συχνοί. Εκείνο το βράδυ θόλωσα και την έπνιξα με το μαξιλάρι», είπε ο ίδιος κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς που είναι οι ίδιοι που τον εξέταζαν και συνομιλούσαν μαζί του όλο αυτό το διάστημα. 

Τα βασικότερα σημεία της ομολογίας

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Mίνας Καραμήτρου και του OPEN TV, το ρολόι της Καρολάιν σταμάτησε να καταγράφει τους παλμούς της στις 4:11 τα ξημερώματα, ενώ στις 6:20 ειδοποίησε ο πιλότος τις Αρχές. Οι αστυνομικοί του είπαν πως θα πρέπει να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα.

Στην αρχή της ομολογίας του άρχισε να μιλά για τον μεγάλο έρωτα που είχε με την Καρολάιν, ωστόσο όπως επεσήμανε το τελευταίο διάστημα οι καυγάδες ήταν έντονοι και πολλοί. Εκείνο το βράδυ ο 32χρονος πιλότος καθόταν στο σαλόνι με το μωρό και σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Καρολάιν κατέβηκε κάτω εξαπολύοντας του επίθεση για τον τρόπο που πιάνει το παιδί.

Τότε η 20χρονη πήρε την μικρή και ανέβηκε στη σοφίτα. Ο σύζυγός της την ακολούθησε. «Εκείνο το βράδυ τσακωθήκαμε πάλι. Μου είπε να σηκωθώ να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση και λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, είπε πως θα πάρει το παιδί και θα φύγει», εξομολογήθηκε ο 32χρονος.

«Θόλωσα και προσπάθησα όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι να της κλείσω το στόμα και να μην τα λέει αυτά. Αυτό που με τρέλανε ήταν ο τρόπος που άφησε το μωρό μέσα στην κούνια. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω εγώ στη φυλακή, γι’ αυτό και αποφάσισα να σκηνοθετήσω την ληστεία. Το σκυλί το έπνιξα με λουρί και για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα την έβγαλα από την κάμερα και την πέταξα στην τουαλέτα. Δέθηκα πρόχειρα μόνος μου και πήρα μετά την αστυνομία για να έρθει», είπε.

Ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης μετά από την 8ωρη ομολογία του δήλωσε μετανιωμένος ενώ ρώτησε τους αστυνομικούς πόσο καιρό θα μείνει στη φυλακή και πότε θα μπορέσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού.

ethnos.gr

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα