22.8 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ειρωνεύεται τους εστιάτορες ο Άδωνις: «Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ»

Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι η κυβέρνηση άφησε στο έλεος τους κλάδους όπως η εστίαση, ο πολιτισμός και η διασκέδαση, τώρα τους ειρωνεύεται και από πάνω!

Σε ένα ακόμα ξέσπασμα αλαζονείας, αναλγησίας και εμπαιγμού, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επιβεβαίωσε το κυβερνητικό μπάχαλο, κάνοντας λόγο για lockdown ακορντεόν, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα που καταγράφει ο ΕΟΔΥ. Τα λουκέτα όπως αποκάλυψε, θα μπαίνουν και θα βγαίνουν ανάλογα με το πόσο ξεφεύγει η κατάσταση την οποία φυσικά η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να ελέγξει.

Μπακαλίστικη τακτική

Η τακτική και το σχέδιο της κυβέρνησης είναι «βλέποντας και κάνοντας» ομολόγησε ο Γεωργιάδης: «Πρέπει να συνηθίσουμε ότι θα ανοίγουμε και θα κλείνουμε ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα» δήλωσε μιλώντας στον Σκάι και φυσικά δεν είπε ούτε λέξη για την ουσιαστική ενίσχυση του κράτους και των πολιτών.

Ομολογία για «κόφτη» στα SMS

Επιπλέον, με απόλυτο κυνισμό, ο Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ζήτησε να μπει μπει «κόφτης» στα SMS μετακίνησης των πολιτών, όμως οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας το αρνήθηκαν αφού είναι υποχρεωμένες να προστατεύσουν τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα θα υπήρχε κίνδυνος για αγωγές από τους χρήστες.

«Και κερατάδες και δαρμένοι οι εστιάτορες»

Καλούμενος να σχολιάσει την κίνηση των απελπισμένων επιχειρηματιών από όλες τις περιοχές της χώρας, οι οποίοι αποφάσισαν να παραδώσουν τα κλειδιά των εστιατορίων τους στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων, δεν δίστασε να τους ειρωνευτεί.

«Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδώσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την παίρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα ότι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτέα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί ότι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει» απάντησε ο Γεωργιάδης με θράσος, αφήνοντας σύξυλους όσους τον άκουγαν.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα