22.4 C
Néa Smýrni
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Εισαγγελικό κάλεσμα Φιλιππίδη για τις υποθέσεις βιασμού

Ο γνωστός ηθοποιός καλείται με την ιδιότητα του υπόπτου διάπραξης κακουργηματικών πράξεων και συγκεκριμένα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βιασμός φέρεται να έχει τελεστεί το 2008 και η υπόθεση καταγγέλθηκε ως απόπειρα αλλά αναβαθμίστηκε από τον εισαγγελικό λειτουργό που πλέον ζητά εξηγήσεις για τετελεσμένη πράξη. Ο βιασμός φέρεται να τελέστηκε στο καμαρίνι του ηθοποιού όπου το θύμα πήγε προκειμένου να συζητήσουν για κάποιον ρόλο. 

Οι δύο απόπειρες σύμφωνα με τις καταγγελίες, τελέστηκαν το 2010 και το 2014 , με τις καταγγέλλουσες να υποστηρίζουν πως ήρθαν αντιμέτωπες με βίαιες πράξεις του ελεγχόμενου ενώ βρέθηκαν μαζί του για επαγγελματικούς λόγους. Στην μία περίπτωση, που αφορά το έτος 2010, ο ελεγχόμενος ηθοποιός απομόνωσε την συνάδελφο του στο καμαρίνι του ενώ στην δεύτερη περίπτωση, το 2014, η παθούσα κατήγγειλε ότι κλειδώθηκε από τον ελεγχόμενο μέσα στο αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία το Ψυχικό μετά από επαγγελματική συνάντηση που είχαν. 

Εκεί, «πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και να μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”», έχει περιγράψει η παθούσα σε καταγγελία της που έχει δει το φως της δημοσιότητας και συνέχισε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω… Ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή. Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. “Πάρ’ τον! Πάρ’ τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ’ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. “Αντε γαμ… που θες και ρόλο!», έχει πει ακόμα στην κατάθεσή της η μια απ’ τις ηθοποιούς.

Κατάθεση περιγράφοντας τον εφιάλτη που βίωσε το 2010, όταν, όπως αναφέρει, ο γνωστός ηθοποιός αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο καμαρίνι του έδωσε επίσης άλλη μια γυναίκα. Σε κατάσταση σοκ σύμφωνα με την καταγγελία της αν και τού ζητούσε να σταματήσει, εκείνος, συνέχισε να ασελγεί πάνω της. Κατάφερε να τον απωθήσει χτυπώντας τον με το πόδι της και όταν άρχισε να τρέχει προς την πόρτα, εκείνος της είπε ότι η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Ο εγκαλούμενος δικαιούται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία για τις εξηγήσεις του ώστε να ετοιμάσει και να παραδώσει υπόμνημα με τις θέσεις του στον κ. Σπυρόπουλο. Αμέσως μετά ο εισαγγελικός λειτουργός αφού αξιολογήσει το υλικό που έχει στη διάθεση του και τα επιχειρήματα που θα αναπτύξει ο ηθοποιός για να αντικρούσει τις καταγγέλλουσες, θα προχωρήσει στην τελική ενέργεια του για την υπόθεση, είτε ασκώντας ποινική δίωξη είτε αρχειοθετώντας τη δικογραφία.

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα