24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ WWW.ALSOSNEWS.GR

‘Μετά την δημοσιευμένη πρόταση μας, στον αρμόδιο αντιδήμαρχο, θεωρούμε σκόπιμο να σας γνωστοποιήσουμε και την εισηγητική έκθεση που συνέταξε το www.alsonews.gr και σας την δημοσιεύουμε αυτούσια όπως εστάλη.

Νέα Σμύρνη 28.02.12

Από :www.alsosnews.gr              

e-mail: [email protected]

Προς : Ko Συρίγο Πολύδωρο

Αντιδήμαρχο Νέας Σμύρνης

 Εισηγητική έκθεση (Αθλοχώρος Άλσους Νέας Σμύρνης)

(Συνημμένο έγγραφο στην από 28.02.12 επιστολή μας-πρόταση στον Αντιδ/ρχο Ν.Σμύρνης)

Κε Αντιδήμαρχε,

Εν όψει της μελλοντικής ανάπλασης του άλσους Νέας Σμύρνης, θα θέλαμε να λάβετε υπ΄ όψη σας, προτού καταλήξετε στην σύνταξη της επικείμενης μελέτης τις παρακάτω προτάσεις, που ελήφθησαν από την ιδιότητά μας, ως χρήστες του άλσους, αλλά και ως διαχειριστές του www.alsosnews.gr που επικοινωνούν με άλλους χρήστες του.

  • Το υπαίθριο γυμναστήριο, μέρα με τη μέρα, παρατηρούμε ότι προσελκύει ολοένα και περισσότερους αθλούμενους. Εκτιμούμε ότι λόγω κρίσης, οι αθλούμενοι θα πληθύνουν και θα σας προτείναμε, την εγκατάσταση κάποιων επιπλέον οργάνων γυμναστικής που να καλύπτουν επαρκώς μια τέτοια τάση.
  1. 1.Παρατηρούμε ότι, από τον χώρο των μηχανημάτων απουσιάζει αισθητά ένα μονόζυγο, το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με ποικίλους τρόπους από τους αθλούμενους.
  1. 2.Ένα μηχάνημα αμιγώς για εκγύμναση κοιλιακών, θα ήταν επίσης εξαιρετικά χρήσιμο και δημοφιλές, δεδομένους πως ο περισσότερος κόσμος της άθλησης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους κοιλιακούς.
  1. 3.Από εκεί και πέρα αν θα μπορούσαμε να έχουμε και κάποια μηχανήματα με αντιστάσεις θα ήταν ευχής έργον… Επί παραδείγματι, κάποια τροχαλία για πλάτη, δικέφαλα και τρικέφαλα και απαραιτήτως κάποιο μηχάνημα για τα πόδια (εκγύμναση γλουτών και τετρακεφάλων).
  1. 4.Μια επιπλέον πρόταση μας, πάνω στην αξιοποίηση του γυμναστηρίου, θα ήταν η εγκατάσταση ενός είδους στεγάστρου σε κάποια μηχανήματα, για την περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών.
  • Για τις διαδρομές jogging
  1. 1.θα προτείναμε την τοποθέτηση πινακίδων, με αναφορά στην συνολική απόσταση κάθε μιας, αλλά και τμημάτων αυτών ανά 100/200/400 μέτρα.
  2. 2.Τέλος, είναι επιτακτική ανάγκη η βελτίωση της επιφανείας των διαδρομών joggingμε επιλογή και επίστρωση κατάλληλου υλικού εκ νέου, ικανό να αυξήσει τον βαθμό απορρόφησης κραδασμών.

Σας ενημερώνουμε ότι, αυξάνονται συνεχώς οι περιπτώσεις δρομέων που τραυματίζονται λόγω σκληρού και ακατάλληλου εδάφους με αποτέλεσμα πολλοί από αυτούς να προτιμούν διαδρομές όμορων περιοχών (Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά, ΣΕΦ, Φλοίσβο, κ.α.

Με εκτίμηση

Για το www.alsosnews.gr

Νεοκλής Τσούνης

Γιάννης Κατωπόδης’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα