20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

αρχείο λήψηςΚάλεσμα στη γενική απεργία στις 6 του Νοέμβρη

Η ΟΓΕ καλεί τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων, τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις απλήρωτες, τις ανασφάλιστες, τις γυναίκες που βλέπουν τη ζωή τη δική τους και των παιδιών τους να οδηγείται στην εξαθλίωση, να πάρουν μέρος δυναμικά στην 24ωρη προειδοποιητική ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ του ΠΑΜΕ στις 6 Νοέμβρη.

Έχουμε τη δύναμη ν’ απαντήσουμε με την οργάνωσή μας, με το κεφάλι ψηλά στα νέα βάρβαρα μέτρα που δρομολογούνται.

Τους μισθούς των 300 ευρώ που μας ετοιμάζουν, τις καινούριες μειώσεις στις συντάξεις, τη μονιμοποίηση των χαρατσιών, τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς, τις ιδιωτικοποιήσεις στο ρεύμα, το νερό, την εκπαίδευση, την πορεία προς την πλήρη κατάργηση των κοινωνικών παροχών, που θα κάνουν την ήδη μίζερη ζωή των λαϊκών στρωμάτων αφόρητη!

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Βυθίζονται πολλοί για να σωθούν τα κέρδη των λίγων. Μας καταδικάζουν στην ανέχεια για να γίνουν εκείνοι πιο ισχυροί. Δε θα ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση.

Οι γυναίκες που σηκώνουν στην πλάτη τους το ολοένα και πιο βαρύ φορτίο των προβλημάτων της οικογένειάς τους δεν μπορούν και δεν πρέπει να μείνουν απαθείς.

Η ΟΓΕ, το ριζοσπαστικό γυναικείο κίνημα, κομμάτι του εργατικού, λαϊκού κινήματος καλεί τους συλλόγους και τις ομάδες της να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία της απεργίας.

Να πλημμυρίσουν τους δρόμους διεκδικώντας τα δικαιώματα που μας στερούν για τη δική τους « ανάπτυξη» και τη δική μας πτώχευση.

Να πάρουν ευθύνη για το παρόν και το μέλλον της ζωής τους. Να δώσουν ηχηρή απάντηση στο κεφάλαιο και το κράτος του, υψώνοντας το ανάστημά τους, καταδικάζοντας και απομονώνοντας το μακρύ χέρι του καπιταλισμού, την εγκληματική-ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα