23 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Εμφάνιση – έκπληξη του Σάκη Ρουβά στο άλσος Νέας Σμύρνης

rouvasΆλλη μια μοναδική εμφάνιση-έκπληξη έκανε ο αγαπημένος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο των Ιωνικών Γιορτών που γίνονται κάθε χρόνο στο Άλσος της Νέας Σμύρνης.Μετά από πρόσκληση του αντιδημάρχου κ. Χαντζατουριάν,ο τραγουδιστής ερμήνευσε πλάι στην καταξιωμένη και διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Θεόδωρου Ορφανίδη και παρουσίασαν ένα μουσικό πρόγραμμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Ο Σάκης ήταν εμφανώς συγκινημένος ήδη από τις πρόβες τους  και η συγκίνησή του ήταν μεγάλη και μετά τη συναυλία!Συγκεκριμένα στη συναυλία αυτή, ο κορυφαίος star, Σάκης Ρουβάς είχε φιλική συμμετοχή ερμηνεύοντας ελληνικές και διεθνείς συνθέσεις αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει το Άλσος Νέας Σμύρνης.

Ο Σάκης ερμήνευσε τα ‘Time to say goodbye’, ‘Caruso, Φίλα με, Nella Fantasia και την ‘Άρνηση’ του Μίκη Θεοδωράκη. Το κοινό τον υποδέχθηκε με ενθουσιασμό επί σκηνής. Μάλιστα, στα τραγούδια ‘Time to say Goodbye’ και στην ‘Άρνηση’ του Χατζηδάκι καταχειροκροτήθηκε. Ενώ, αίσθηση προκάλεσε η ερμηνεία της επιτυχίας του Σάκη ‘Φίλα με’ με τη συμφωνική ορχήστρα Orchestra Mobile.

Ο ίδιος ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο από τη βραδιά με μια αφιέρωση από καρδιάς όπου ανέφερε: “Ευχαριστώ την αγαπημένη μου Σόνια Θεοδωρίδου και τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη για την τιμητική πρόσκληση! Μια μαγική βραδιά γεμάτη από σπάνια συναισθήματα και την αγάπη σας να με πλημμυρίζει! Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου!”

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα