17.2 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

Σήμερα έγινε γνώστη, η δολοφονική ρατσιστική επίθεση, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, στα σύνορα Νέας Σμύρνης-Παλαιού Φαλήρου. Το θύμα της φασιστικής επίθεσης, ο Ναϊμ, ένας μετανάστης 23 ετών από το Μπαγκλαντές, μαχαιρώθηκε με τον πιο ύπουλο τρόπο στην κοιλιά από τρεις νεαρούς δύο άντρες και μία γυναίκα.

Σύμφωνα, με την δημοσίευση της «Πρωτοβουλίας Νέας Σμύρνης ενάντια στο ρατσισμό» ο αλλοδαπός δέχτηκε μαχαιριά στην κοιλιά, ενώ ήταν σκυμμένος μαζεύοντας ανακυκλώσιμα κουτιά αλουμινίου από το δρόμο. Το χτύπημα έγινε στη μία το μεσημέρι σε δρόμο κεντρικό, αλλά σχεδόν έρημο, καθώς τα μαγαζιά της περιοχής ήταν κλειστά. Οι τρείς δράστες έφυγαν ανενόχλητοι προς το Παλαιό Φάληρο και το νεαρό θύμα πρόλαβε να δει μόνο έναν από αυτούς.

Το Nea Smyrni Live επικοινώνησε με τον κ. Γιώργο Κρικρή , Πρόεδρο του Συμβούλιου Ένταξης Μεταναστών του δήμου μας, ο οποίος δεν είχε λάβει γνώση για το σοβαρό αυτό περιστατικό, ωστόσο, δήλωσε: “Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε είδους ρατσιστική επίθεση, δεν πρέπει να μείνουμε αδρανείς στην κλιμάκωση της ρατσιστικής βίας, έχουμε χρέος να εμποδίσουμε τον εκφασισμό της κοινωνίας με κάθε τρόπο και σε κάθε επίπεδο.”

Όσον αφορά το περιστατικό, η γειτονιά της Νέας Σμύρνης έσπευσε για βοήθεια στον τραυματισμένο αλλοδαπό, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε ασθενοφόρο και η αστυνομία. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χειροπέδες ,όπου και φρουρείται από αστυνομικούς.  Οι λιγοστοί άνθρωποι, που βρέθηκαν στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή ήταν ένας επίσης Μπαγκλαντεσιανός φίλος του και δύο μέλη της «Πρωτοβουλίας Νέας Σμύρνης».

Related Articles

      • Σταματηστε πλεον να μεταφερετε παραμυθια για “ρατσιστικες”επιθεσεις κ ασχοληθειτε με το πραγματικο προβλημα του ρατσισμου εναντιον των Ελληνων που δεχονται κατα δεκαδες επιθεσεις καθημερινα.,κ κυριως οι πιο αδυναμοι(γεροντες,γυναικες)απο τριτοκοσμικους εισβολεις.Το περιστατικο που περιγραφετε ειναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.

        • Αν παρακολουθείτε το site μας θα γνωρίζετε ότι γράφουμε οτιδήποτε αφορά τη Νέα Σμύρνη.Οποιοδήποτε γεγονός είτε επίθεση αλλόδαπού σε Έλληνα είτε το αντίστροφο το προβάλλουμε χωρις λογοκρισία. Το συγκεκριμένο περιστατικό που περιγράψαμε έχει και πηγή προέλευσης και μπορεί να επιβεβαιωθεί από την αστυνομία. Εάν έχετε διαφορετική ενημέρωση, παρακαλώ ενημερώστε και μας. Ευχαριστούμε

  1. Δυστυχώς η συμπεριφορά της <>ΕΛΑΣ του 21ου αιώνα στους πάντες πονεμένους φέρεται με το χειρότερο τρόπο και στα σεσημασμένα κακοποιά στοιχεία με το σας και με το σεις.πχ σε χρεοφειλέτες των 300 euro,σε άστεγους,σε πονεμένους γονείς,σε θύματα κλοπών και διαρρήξεων κλπ φαίρεται με τον χειρότερο τρόπο……Αν πούμε για την <>όντως ωραία κοπέλα αλλά στ’αλήθεια Τυφλή…..ανήκει στα ΑΜΕΑ…….Η πιο αυστηρή χώρα στο θέμα των Λαθρομεταναστών ήταν και είναι η Αμερική <>κατά τα 3/4 των Ελλήνων,αλλά σε βαριά τραυματισμένο Λαθρομετανάστη ουδέποτε φόρεσαι χειροπέδες.(Μη παρασύρεστε από τα έργα που μας σερβίρουν,διαφέρουν μίλια από την πραγματικότητα)Αδέλφια μη ξεχνάτε και όσοι δεν γνωρίζετε διαβάστε….ότι στην Ελλάδα γεννήθηκε η Δημοκρατία,αλλά και ο φασισμός με το χειρότερο προσωπείο του τον Ρατσισμό…..<>Τα τελευταία χρόνια στην Πατρίδα μας αμφισβητούνται οι πάντες και τα πάντα….Ο Ισοκράτης είχε πει: Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΔΙΟΤΙΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ……Ευχαριστώ Πολύ για την φιλοξενία σας και ευελπιστώ να δημοσιεύσετε αυτά τα ολίγα…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα