18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ανακύκλωση ρούχων συνεχίζει να ανταμείβει τους πολίτες

Η συνεργασία μεταξύ της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του τομέα Καθαριότητας – Ανακύκλωσης του Δήμου Νέας Σμύρνης, συνεχίστηκε και αυτό το μήνα. Ως γνωστό από την ανακύκλωση ρούχων, η οποία γίνεται μέσω των κόκκινων ειδικών κάδων, προκύπτει κάθε μήνα ένα ποσό το οποίο παραδίδεται με τη μορφή δωροεπιταγών στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου και εν συνεχεία σε δικαιούχους συμπολίτες μας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει:
«H Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνης αισθάνεται τόσο την ανάγκη όσο και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά όλους εκείνους που στηρίζουν καθημερινά το έργο αυτό, προσφέροντας ανακούφιση στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Καταθέτουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στην εταιρία Ανακύκλωσης Ενδυμάτων και Υποδημάτων RECYCOM που από τον Δεκέμβριο του 2018, επί μηνιαίας βάσεως, προσφέρει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Νέας Σμύρνης το ποσό δωροεπιταγών 150 ευρώ.
Τις δωροεπιταγές παρέλαβε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Κρικρή Γιώργο για την πρωτοβουλία του να εγκαταστήσει στην πόλη την ανακύκλωση Ενδυμάτων και Υποδημάτων RECYCOM, καθώς και για την παράδοση των δωροεπιταγών του super market «Σκλαβενίτης» στην Κοινωνική Υπηρεσία.
Ο κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε ότι οι δωροεπιταγές θα χρησιμοποιηθούν για να αγοραστούν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα ενισχύσουν τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική και κοινωνική κρίση.
Σε μία σύγχρονη κοινωνία, πρέπει να επικρατεί η συνείδηση των ανθρώπων, περί της προτεραιότητας της βιώσιμης διαχείρισης όλων των πρώτων και επεξεργασμένων βιομηχανικά υλών, υπό το πρίσμα της αλληλεγγύης, της φροντίδας προς τον άνθρωπο, της προστασίας του περιβάλλοντος και της αειφορίας».

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα