20.5 C
Néa Smýrni
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η “λαϊκοδεξιά” ομιλία του Νεοσμυρνιώτη Κώστα Μητσόπουλου!

mitsopoulos_kostasΜε διαφορά κέρδισε τις εντυπώσεις η ομιλία του αντιπροέδρου της ΟΝΝΕΔ Κώστα Μητσόπουλου στην κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στην Λάρισα. Ο νεαρός πολιτικός, με μία γνήσια και αμιγώς λαικοδεξιά ομιλία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος , ρωτούσε να μάθει ποιος είναι ο νεαρός που μιλάει τόσο εύστοχα πιάνοντας τον παλμό της γενιάς του. 

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της ομιλίας του: 

“Πέρασαν οι εποχές της πολυτέλειας των εσωκομματικών διαφωνιών. Πόσο μάλλον της δημοσιοποίησης τους. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τίποτα από όλα αυτά. Ο λαός δίνει καθημερινό αγώνα επιβίωσης. Δεν είναι καιρός για Gossip θέματα στην πολιτική. Δεν μας ενδιαφέρουν οι γνωριμίες και οι επικοινωνιακές πολιτικές. Μας νοιάζει το μέλλον μας και το μόνο που ζητάμε είναι οι πολιτικοί της χώρας αφού θέλουν να συνεχίσουν να πολιτεύονται, να πολιτεύονται σαν να είναι νέοι. Σαν νεολαίοι, σαν ΟΝΝΕΔίτες έτοιμοι να συγκρουστούν για το καλό του τόπου, πάντα με καινοτόμες ιδέες και προτάσεις συνυφασμένες με τις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων.

Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες είναι θεμιτές μέχρι το σημείο που δεν δημιουργούν πρόβλημα στο κοινό καλό. Οι εποχές των Σαμαρικότερων του Σαμαρά και των Καραμανλικότερων του Καραμανλή έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Το ζητούμενο είναι η παράταξη, η υπεράσπιση των αξιών μας, των πεποιθήσεων μας, το ζητούμενο δεν είναι ο ενοικιαστής του κάθε ορόφου της πολυκατοικίας, το ζητούμενο είναι η Ελλάδα και η ανόρθωση της.

Όλα αυτά τα αναφέρω γιατί προσωπικά πιστεύω ότι ούτε ρεύμα ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία υπάρχει, ούτε οι Έλληνες θέλουν κομμουνιστή Πρωθυπουργό με συμβούλους Τροτσκιστές και υπέρ της αναγνώρισης της Βόρειας Κύπρου. Η υπέρτατη μάχη για εμάς, είναι αυτή.

Εμείς η Γαλάζια Γενιά, αγωνιζόμαστε για την αληθινή δημοκρατία. Για μια κοινωνία που δεν θα αποστρέφεται την πολιτική. Για μια κοινωνία και έναν λαό που θα μπορεί να εργαστεί, να μπορεί να κάνει όνειρα, να μπορεί να αναδειχθεί, να κερδίσει και να ζει με αξιοπρέπεια”

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα