24.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, η προπόνηση της ομάδας μας. Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας αμέσως μετά. Στη διάθεση του θα έχει ο Έλληνας τεχνικός τους Ρόβα και Αμπουντουλάγεφ, οι οποίοι προπονούνται κανονικά, για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Αντίθετα, αμφίβολος είναι ο Μιχαηλίδης, καθώς δεν προπονήθηκε εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του αριστερού μπακ αναμένεται να καλύψει ο Αντούνιες , ο οποίος έχει ανεβάσει την απόδοση του τις τελευταίες μέρες. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ είναι κρίσιμη και η ομάδα θέλει, όσο τίποτα, να επιστρέψει στις νίκες. Η διοίκηση του Πανιωνίου ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων και κυμαίνονται από 5 έως 50 ευρώ.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΑΕ, με αναλυτικές λεπτομέρειες.

‘‘Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τις τιμές που θα ισχύσουν για τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά τους είναι η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου ή της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Οι τιμές εισιτηρίων έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Θύρα 1 (Μαθητική): Εισιτήριο συνοδού 5 ευρώ. Η αγορά τους θα γίνεται έξω από τη θύρα.

Θύρα 2: 10 ευρώ

Θύρα 3: 10 ευρώ (μόνο από το σύνδεσμο των Πανθήρων)

Θύρα 4, 7, 8: 15 ευρώ

Θύρα 5-6: Τμήμα Α&Γ 20 ευρώ, τμήμα Β: 30 ευρώ.

VVIP: 50 ευρώ

Υπενθυμίζουμε πως για την αγορά εισιτηρίου, αλλά και την είσοδο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η επίδειξη της κάρτας φιλάθλου. Παράλληλα και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ πρέπει να επιδεικνύουν την κάρτα φιλάθλου.

Επίσης ειδικά για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα η προμήθεια των εισιτηρίων θα γίνεται και με την επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας.

Η φιλοξενούμενη ομάδα ΔΕΝ παρέλαβε εισιτήρια για τις ανάγκες των μεμωνομένων φιλάθλων της και ως εκ τούτου εισιτήρια θα πωλούνται και για την Θύρα 8.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Εισιτήρια εκδίδονται από τις 10:00 έως τις 16:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Ι. Χρυσοστόμου 1 και από τις 16:00 από το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα, το οποίο θα είναι ανοικτό μέχρι και τις 20:00.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου (ημέρα του αγώνα) το εκδοτήριο του Αγίου Ανδρέα θα είναι ανοικτό από τις 10:00 μέχρι και τις 17:15 (ώρα έναρξης του αγώνα). Το εκδοτήριο της οδού Σοφούλη θα είναι ανοικτό από τις 13:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:15.’’

Related Articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα