18.9 C
Néa Smýrni
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

“Καλησπέρα σας,

Θα ήθελα να καταγγείλω το παρακάτω που αφορά το Δημοτικό Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης Εθνικής Στέγης και Αρτάκης.

 Μετά από αρκετά χρόνια ξαναγράφτηκα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο για να μπορώ να αθλούμαι τις ώρες του κοινού τις καθημερινές και το Σάββατο. Απογοητεύτηκα όταν πήγα για 1η φορά να κολυμπήσω και βρήκα ανακοίνωση ότι οι ώρες του κοινού δεν θα πραγματοποιούντο την Παρασκευή 19/10 και το Σάββατο 20/10. Όταν ρώτησα την κυρία στην είσοδο του κολυμβητηρίου το γιατί μου είπε ότι έτσι γίνεται συνήθως όταν παίζουν οι σύλλογοι δηλαδή φτάνοντας εκεί βρίσκεις ανακοίνωση ότι απλά δεν θα κολυμπήσεις χωρίς καμία άλλη ενημέρωση. Έτσι απλά!

Επιπλέον όταν εξοργισμένη την ρώτησα γιατί συμβαίνει το ίδιο και το Σάββατο μου είπε ότι πάλι έχει αγώνες και ότι παρεμπιπτόντως «από εδώ και πέρα τα Σάββατα δεν θα πραγματοποιούνται οι ώρες του κοινού!!»!! Έτσι απλά! Δικαιολογήθηκε ότι δυστυχώς άλλαξαν γνώμη για τις ώρες του κοινού των Σαββάτων και ότι προσπαθεί και εκείνη να βγάλει άκρη και το τι έχει γίνει επειδή ο κόσμος δεν έχει ενημερωθεί! Όλα αυτά βέβαια δεν μου τα είπε όταν της έδωσα τα 70 € για την τρίμηνη εγγραφή μου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο!

Κρίμα!! Νόμιζα ότι τα πράγματα θα είχαν αλλάξει, ότι θα σέβονταν τον δημότη που θέλει να αθληθεί με αξιοπρέπεια και να αξιοποιήσει τα λεφτά που έχει δώσει προς όφελος του. Μετανιώνω για τον σεβασμό που δεν υπάρχει αλλά και για τα λεφτά που εν καιρώ κρίσης έδωσα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Ευχαριστώ.

Εύη Ξύστρη”

Related Articles

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φυσικά και το κόστος είναι υψηλό για ένα Δημοτικό Κολυμβητήριο γι’αυτό και περίμενα άλλη αντιμετώπιση. Δυστυχώς ο Δήμος Νέας Σμύρνης έχει την εντύπωση ότι σου κάνει χάρη που σου προσφέρει την υπηρεσία της κολύμβησης. Έκανα ένα λάθος πίστεψα ότι τα πράγματα θα είχαν αλλάξει αλλά δυστυχώς είναι χειρότερα από ότι τα είχα αφήσει 7 χρόνια πριν. Ευχαριστώ για το σχόλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

8,670ΥποστηρικτέςΚάντε Like
491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
977ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Δημοφιλέστερα